Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Hunebed arrangement

Boek nu een Hunebed arrangement | Een buitengewoon arrangement waarbij u een prachtig gedeelte van de geschiedenis van Drenthe leert kennen. Op nog geen 20 kilometer afstand van het mooie Westerbork is het hunebedcentrum in Borger gevestigd.

Aantal nachten: 2 nachten

Prijs p.p.: vanaf €99,- p.p.

Boek nu

 

Hunebedcentrum Borger

Het hunebedcentrum in Borger laat u alles weten over de prehistorie van Drenthe. Van de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. De boeren bouwden deze grote grafmonumenten waarvan de overblijfselen nu nog steeds in Drenthe zijn te bewonderen.

Er zijn in de directe omgeving van Borger 16 hunebedden, en dit maakt borger dan ook de hunebedhoofdstad van Nederland. Daarom is het hunebedcentrum ook in broger gevestigd. Voor meer informatie over het hunebedcentrum, klik dan hier.

Dit arrangement is speciaal voor de hunebed liefhebber. Laat u overdag meeslepen in de historie van het Hunebedcentrum en kom bij in onze luxe en sfeervolle bar en geniet van een hapje en drankje voordat u geniet van de culinaire gerechten die u zelf kan kiezen van de kaart. Val na een dag vol belevenissen en informatie in slaap in een van onze comfort kamers.

Hunebed Arrangement:

  • 2 x overnachting in een comfort kamer met Frans balkon
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x culinair 3-gangen diner a la carte
  • Inclusief entreeticket voor het Hunebedcentrum in Borger

Ons hotel biedt gratis wifi en gratis parkeerplaats
Arrangementsprijs voor € 99,00 p.p.

Toeslagen:

Verblijf op een Comfort Terras kamer € 10,00 per nacht

Verblijf op een Superior kamer € 15,00 per nacht

Verblijf op een Superior Terras kamer € 25,00 per nacht

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check beschikbaarheid