Restaurant Ruyghe Venne

Restaurant Ruyghe Venne

18 november 2022 2023-08-30 14:38

Bij hotel-restaurant Ruyghe Venne kunt u niet alleen ontspannen tijdens de overnachting. U kunt ook optimaal genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of een heerlijk diner. Wij staan graag klaar om u kennis te laten maken met onze keuken. Dagelijks kunt u voor het ontbijt vanaf 7:30 tot 10:00 uur, voor de lunch vanaf 12:00 tot 15:30 uur en voor het diner vanaf 17:30 tot 20:30 uur bij ons terecht.

Maak kennis met onze keuken

Met ons label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke en gezonde producten. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten die bij ons op ambachtelijke wijze worden bereid.

Wij geloven namelijk in ambachtelijk koken met (h)eerlijke producten. Onze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich. Wij koken ambachtelijk!

Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We werken samen met diverse lokale leveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook graag uit de buurt.

Welkom

Reserveer

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u reserveren via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens