Huisdieren

12 mei 2016 2022-11-25 12:40

Honden zijn samen met hun baasje welkom in Hotel-Restaurant Ruyghe Venne. Wel moet u rekening houden met een aantal regels. Wij vragen u deze regels goed door te nemen. Het verblijf van honden is alleen mogelijk op aanvraag, u kunt hiervoor contact opnemen met de receptie.

Per kamer zijn er maximaal twee kleine honden (tot en met kniehoogte) toegestaan. Dit tegen een vergoeding van €12,50 per hond per nacht

Hier zijn honden toegestaan:

  • Op de hotelkamer, mits ze niet blaffen als ze door hun baasje alleen worden gelaten. Het is overigens niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen. Gebeurt dit toch dan staat hier een vergoeding van € 25,00 tegenover, wegens chemische reiniging.
  • In het hotel, op het parkeerterrein, op het terras en in de tuin dienen honden altijd aangelijnd te zijn.

Hier zijn honden niet toegestaan:

  • In onze ontbijtzaal en in het restaurant zijn honden niet welkom.
  • Indien u uw hond graag wilt meenemen tijdens het diner en/of ontbijt, dekken wij graag een tafel voor u op in onze gezellige lounge. Hier kunt u gebruik maken van ontbijt en/of diner

Overige regels:

  • Het is niet toegestaan uw hond in en om het hotel zijn/haar behoefte te laten doen. Als dit per ongeluk toch gebeurt, dient u dit zelf op te ruimen. Hiervoor zijn bij de receptie plastic zakjes verkrijgbaar. Wanneer u dit niet opruimt dan staat daar een vergoeding van € 25,00 tegenover.
  • Zorg ervoor dat uw hond niet alleen op de hotelkamer aanwezig is, wanneer deze wordt schoongemaakt. Het is het makkelijkste als u hierover even overlegt met de receptie of de interieurverzorgsters.
 

Wij zien u en uw hond(en) graag terug bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne in Westerbork!

 

Maak uw keuze
Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u boeken via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens