Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Huisdieren

Huishoudelijk reglement voor onze hondengasten

Honden zijn samen met hun baasje welkom in Hotel Restaurant Ruyghe Venne. Er geldt hier echter wel een aantal regels. Wij vragen u deze regels goed door te nemen. Het verblijf van honden is alleen mogelijk op aanvraag, u kunt hiervoor contact opnemen met de receptie.

Maximum aantal honden per kamer: Maximaal twee kleine honden (tot en met kniehoogte) zijn van harte welkom, tegen een vergoeding van € 12,50 per hond per nacht.

Hier zijn honden toegestaan: – Op de hotelkamer, mits ze niet blaffen als ze door hun baasje alleen worden gelaten. Het is overigens niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen. Gebeurt dit toch dan staat hier een vergoeding van € 25,00 tegenover, wegens chemische reiniging. – In het hotel, op het parkeerterrein, op het terras en in de tuin dienen honden altijd aangelijnd te zijn.

Hier zijn honden niet toegestaan: – In ons (ontbijt) restaurant zijn honden niet welkom. Indien u uw hond graag wilt meenemen tijdens het diner en/ of het ontbijt, dekken wij graag een tafel voor u op in onze gezellige lounge. Hier kunt u gebruik maken van een diner en/ of ontbijt.

Overige regels: – Het is niet toegestaan uw hond in en om het hotel zijn/haar behoefte te laten doen. Als dit per ongeluk toch gebeurt, dient u dit zelf op te ruimen. Hiervoor zijn bij de receptie plastic zakjes verkrijgbaar. Wanneer u dit niet opruimt dan staat daar een vergoeding van € 25,00 tegenover. – Zorg ervoor dat uw hond niet alleen op de hotelkamer aanwezig is, wanneer deze wordt schoongemaakt. Het is het makkelijkste als u hierover even overlegt met de receptie of de interieurverzorgsters.

Wij wensen u en uw hond(en) een prettig verblijf toe in ons hotel!