Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Vergaderen in westerbork / drenthe

Centraal in Noord Nederland dus goed bereikbaar   

Zakelijk

Niet alleen voor overnachtingen en heerlijke ten bent u bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne aan het goede adres. Wij bieden ook een uitstekende gelegenheid voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. Ook staan wij graag voor u klaar bij het organiseren van een activiteit.

 

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne beschikt over een aantal multifunctionele vergaderzalen, deze zalen zijn voorzien van daglicht, internetaansluiting en moderne audiovisuele apparatuur. Het hotel is centraal in Noord-Nederland gelegen en eenvoudig te bereiken via de A28 (8 km) en de N381 (3 km). Wij bieden gratis parkeergelegenheid.

Door de directe ligging aan de bosrand en dankzij de prettige samenwerking met een aantal professionele evenementenbureaus kunnen wij u tevens van dienst zijn bij het organiseren van een incentive of outdoor activiteit.

In onze vergader informatiegids vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die wij bieden. Voor aanvullende informatie of een programma op maat staan wij u graag te woord. U vind onze contactgegevens op de contactpagina.