Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Wandelen, fietsen en overnachten in Drenthe

Geniet van de prachtige omgeving van Westerbork

Ontdek Drenthe

Drenthe is één van de mooiste provincies van Nederland, zeker op toeristisch gebied. In de directe omgeving van Hotel-Restaurant Ruyghe Venne vindt u uitgestrekte wandel- en fietspaden, levendige dorpen en diverse bezienswaardigheden. U kunt zich dus uitgebreid vermaken tijdens uw verblijf in ons hotel. Wij vertellen u graag wat er allemaal nog meer te doen is in de omgeving.

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit tijdens de herfst en winterperiode? Wij hebben een aantal opties voor u op een rijtje gezet. U vindt ze hier.

 

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is een goede uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht. Hierbij helpen wij u graag met het uitstippelen van uw route. Ook kunt u vele musea of bezienswaardigheden in de nabije omgeving van het hotel bezoeken. Ook dan helpen wij u graag bij het vinden van de leukste bezienswaardigheden.

Hier kunt u zien wat Drenthe allemaal te bieden heeft.

 

 

fietsen-westerbork

In Drenthe valt dus genoeg te beleven. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. Hierbij kunt u denken aan rondleidingen, workshops en verschillende markten. Het actuele activiteiten overzicht van Drenthe vindt u hier.