Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Incentives

Combineer uw vergadering, training of cursus met een incentive of outdoor break! De unieke combinatie van een zakelijk treffen met een (buiten) activiteit doet wonderen. Even ontspannen tussen de bedrijven door kan zeer bevorderend werken voor het behalen van het beoogde resultaat. Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een passende activiteit. Door de directe ligging aan de bosrand en dankzij de prettige samenwerking met een aantal professionele evenementenbureaus zijn wij in staat om een voorstel op maat te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met uw doelstelling, budget en wensen als uitgangspunt stellen wij graag een offerte samen.

Enkele suggesties:

Hand– en kruisboogschieten
Boogschieten is een concentratiesport. Na een gedegen uitleg van de techniek en veiligheidsinstructies kan er worden begonnen. Er zijn rechtshandige en linkshandige bogen en eenieder wordt persoonlijk begeleidt. Houding en techniek zijn erg belangrijk.

Hole in One
Hole in One,in de volksmond ook wel short-golf genoemd wordt gespeeld op een 9 kleine holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 30 en 70 meter. Mede hierdoor is Hole in One geschikt voor iedereen; jong, oud, ervaren maar zeker ook voor beginners. De baan bevindt zicht tegenover het hotel.

Wijnproeverij
Onze eigen wijnleverancier laat u op ontspannen wijze kennismaken met een aantal mooie wijnen. Er wordt verder praktische informatie gegeven die van pas komt bij het kiezen van wijn én het combineren van wijn en spijs. Bij de proeverij wordt stokbrood geserveerd (voor het neutraliseren van de smaken).

Klootschieten
Klootschieten is zowel een sport als spel. Het komt bij het klootschieten aan op behendigheid, spierkracht (snelheid) en wie in die combinatie het verst kan gooien. Klootschieten kan in principe het hele jaar door worden beoefend en is snel te leren voor jong en oud.