Zakelijk nieuws

Zakelijk nieuws

19 maart 2018 2022-12-08 12:27

Elk organisatie zoekt momenten in het jaar om te bezinnen, om plannen te maken of om visies tegen het licht te houden. Samen kritisch kijken naar het gevoerde beleid en zoeken naar verbeteringen, het team sterker en saamhoriger maken, creatieve aders aanboren voor verandering, samen trainen, plannen bijstellen of nieuwe ideeën ontwikkelen voor de komende jaren …. allemaal onderwerpen die vragen om ruimte, tijd, perfecte verzorging en uitstekende maaltijden.

Hotel restaurant Ruyghe Venne is de ideale locatie voor ongedwongen overleg; zelfs de benen mogen op tafel als dat bijdraagt aan een sterkere en gemotiveerde organisatie.

Ruyghe Venne biedt u uitstekend verzorgde vergader- en overlegarrangementen in ruimtes-op-maat. Wilt u de heisessies letterlijk nemen, dan kunt u bij ons ook echt de hei op of een wandeling door de bossen maken.

Natuurlijk hebben wij ruim voldoende (en gratis) parkeergelegenheid. Komt u liever met de trein? Het NS-station in Beilen is slechts drie kilometer van ons hotel.

Geeft u de voorkeur aan een meerdaags arrangement? Wij bieden u ruim 30 modern ingerichte hotelkamers met alle faciliteiten, inclusief wifi.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens