Bij restaurant Ruyghe Venne kunt u uitgebreid genieten van een heerlijke lunch. Laat ons weten dat u komt lunchen. Dit kunt u makkelijk doen via het kopje tafel reserveren recht in het menu of door ons te bellen op 0593 332888
Lunch wordt dagelijks geserveerd vanaf 12:00 tot 15:30 uur.
Lunchgerechten met glutenvrije brood + € 2,00. Lunchgerecht met glutenvrije kroket + € 2,50. | |
Lunch | |
Mosterd soep met brood en boter | € 6,50 |
Aardappel-courgettesoep met brood en boter | € 6,25 |
Uitsmijter met ham en/of kaas en drie verse spiegeleieren van Drentse vrije uitloopkippen | € 9,50 |
Uitsmijter Ruyghe Venne met ui, spek, champignons, paprika en drie verse spiegeleieren van Drentse vrije uitloopkippen | € 11,00 |
Rundvleeskroketten twee boterhammen met twee kroketten, boter en mosterd (ook vegetarische en glutenvrij mogelijk) | € 8,50 |
Tosti ham en/of kaas met mayonaise, curry of ketchup | € 3,95 |
Tosti ham en/of kaas en ananas met mayonaise, curry of ketchup | € 4,25 |
Tosti kaas, tomaat en pesto uit eigen keuken met mayonaise, curry of ketchup | € 4,25 |
Belegde broodjes(keuze uit biologisch meergranenciabattaof Toscaanse tomatenciabatta) | |
Broodje gezond (ham, kaas, tomaat, ei, ui en augurk) | € 8,50 |
Broodje brie (romige brie, walnoot en honing) | € 9,50 |
Broodje carpaccio (met pesto uit eigen keuken, oude kaas en tomaat) | € 11,00 |
Broodje kipkerrie (met gemengde sla) | € 10,25 |
Broodje gerookte zalm (met roomkaas en gemengde sla) | € 14,00 |
Plates(wordt geserveerd met rauwkost enfriet of gebakken aardappels) | |
Gebakken schnitzel met boerengarnituur | € 14,50 |
Saté van kippendij met atjar | € 16,50 |
Gebakken Heekfilet met ravigotesaus | € 15,50 |
Wij verzoeken u om uw allergieën en/of intoleranties aan te geven bij uw bestelling of reservering.
Tijdens de bereidingen van onze gerechten gaan wij zorgvuldig om met uw voedsel allergie- en/of voedsel intolerantie. Sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.