Uit eten Westerbork

Uit eten Westerbork

11 april 2017 2022-12-08 12:32

Uit eten Westerbork

Uit eten Westerbork | Net buiten het centrum van Westerbork kunt u bij de Ruyghe Venne terecht voor een culinaire lunch of diner.

Ervaar, proef & geniet van de streek

Uit eten WesterborkMet ons label “ambachtelijk bereid in Börk” willen wij extra nadruk leggen op de mooie Drentse streekproducten die bij ons op de ambachtelijke wijze worden bereid.

In het restaurant de Ruyghe Venne geloven wij in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden bereid zonder kunstmatige additieven, zodat ze eerlijk en bovenal heerlijk smaken.  Daarom trekken wij zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soepje of saus. Wij koken ambachtelijk!

Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale boeren. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt. Uiteraard passen wij ons menu aan naar het seizoen, want elk seizoen heeft zijn charme en specifieke gerechten.

Beleef de Drentse gastvrijheid

Wij doen er alles aan om u met een lach op uw gezicht de deur uit te zien gaan. Onze missie is het geven van een perfecte service zodat u even helemaal kan relaxen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden. Kom bij ons uit eten in Westerbork en ervaar de Drentse gastvrijheid.

Uit eten in Westerbork

Uit eten WesterborkRestaurant Ruyghe Venne is dagelijks geopend voor een culinair diner of een heerlijke lunch. Geniet van de kwaliteit van de dagverse producten en pure ingrediënten.  De keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst

Het restaurant grenst aan een bos met groot heideveld. Daarom is de Ruyghe Venne ook de perfecte plaats om eerst een klein rondje te wandelen door het bos en daarna kunt u aanschuiven in het restaurant voor een culinair diner.

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hier onder in.

Reserveringsformulier

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Check Availabity

  1 Room , 1 Adult , 0 Children
  Rooms
  Adults
  Childrens