Restaurant Beilen

Restaurant Beilen

29 juni 2017 2022-12-08 12:29

Restaurant Beilen

Restaurant Beilen | Op zoek naar een sfeervolle plek om een hapje te eten? 4-Sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne ligt op een steenworp afstand van Beilen! De Ruyghe Venne is gevestigd net buiten het centrum van het historische Westerbork.

Ambachtelijke streekproducten

In restaurant Ruyghe Venne geloven wij in ambachtelijk koken met (h)eerlijke streekproducten. Onze koks bereiden de gerechten zonder kunstmatige additieven, zodat u kunt genieten van de pure smaak van de streekproducten. En precies om die reden trekken wij bijvoorbeeld zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soepje of saus. Wij koken eerlijk en ambachtelijk!Restaurant Beilen

Drenthe is schatrijk aan de allermooiste streekproducten. Dus waarom van ver halen als we het dichtbij ook kunnen krijgen. Met de diverse lokale boeren hebben we goede contacten en daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar erg graag uit de buurt. Uiteraard wordt ons ambachtelijke menu aangepast aan de seizoenen, want elk seizoen heeft zijn charme en specifieke gerechten.

Restaurant Beilen

Restaurant BeilenHet restaurant grenst aan een prachtig bos met een groot heideveld. Daarom is de Ruyghe Venne ook de perfecte plaats om eerst een klein rondje te wandelen door het bos en daarna kunt u aanschuiven in het restaurant voor een culinair diner. De Ruyghe Venne ligt maar op een kleine 6 kilometer van Beilen af. Vanaf Beilen naar Westerbork fietsen is een klein half uurtje en langs deze route komt u langs grote uitgestrekte weilanden. De perfecte manier om een stukje van Drenthe te ontdekken

Kom genieten in restaurant Beilen

Het restaurant Ruyghe Venne is elke dag geopend voor een culinair diner of een ambachtelijke lunch. Geniet bij ons van de kwaliteit van de dagverse (h)eerlijke producten en pure ingrediënten. De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hiernaast in.

 

Ga naar
Welkom

Reserveer

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u reserveren via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens