Wandelhotel Drenthe

Wandelhotel Drenthe

8 februari 2017 2022-12-08 12:34

Wandelhotel Drenthe

Wandelhotel Drenthe | Zorgeloos wandelen door de verschillende landschappen en de pittoreske dorpjes van Drenthe.

Even weg van het drukke leven en bijtanken in het mooie Drenthe. Drenthe is een van de meest populaire fiets en wandelprovincies van Nederland. Uren rondlopen in de mooie natuur terwijl de zon heerlijk schijnt zonder al te veel mensen tegen te komen. Puur genieten, zeker voor degene die van rust, ruimte en afwisselende natuur houdt.wandelhotel Drenthe uitzicht

Drenthe beschikt over 3 prachtige nationale parken met uitgestrekte wandelpaden zoals het Dwingelderveld. Er zijn al vele wandelroutes door Drenthe gemaakt voor u. Op sommige plaatsen in Drenthe zijn ook al wandelingen te lopen via de smartphone.

Over hét wandelhotel Drenthe de Ruyghe Venne

De Ruyghe Venne is het wandelhotel van Drenthe, gelegen in het mooie Westerbork, midden in Drenthe. Vanuit hier kunt u elke kant op om te wandelen met talloze routes die u langs de mooiste plekjes in Drenthe brengt. Het hotel is tegenover een bos met een heideveld gelegen en dus ideaal om na een dag wandelen nog even de zon onder zien gaan voordat u heerlijk tot rust komt met een drankje op het terras of in de bar. Bij het hotel is fietshuur aanwezig zodat u ook tussen alle wandelingen door nog een mooie fietstocht kunt maken over de lange fietspaden van Drenthe.

Vele voorzieningen op de hotelkamers

In alle 34 kamers van het hotel is gratis wifi, verwarming, een televisie en eigen badkamer met toiletartikelen aanwezig. Alle kamers zijn rookvrij. Het hotel beschikt over 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superiorkamers. U kunt kiezen uit een kamer met een frans balkon of met eigen terras.

Restaurant bij het wandelhotel in Drenthe

Restaurant Ruyghe Venne is elke dag geopend is heeft een dagelijks wisselend menu. Het restaurant is dagelijks geopend voor een culinaire lunch of diner. De keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. De keuken werkt graag met seizoen producten en met producten uit de regio. Reserveren is gewenst.

Via deze link vindt u aantal wandelroutes rondom Westerbork.

Boek ons wandelarrangement

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens