Weekend fietsen

Weekend fietsen

18 augustus 2016 2022-12-08 12:34

Weekend fietsen

Weekend fietsen | Vele mooie Drentse fietsroutes zijn bereikbaar vanuit ons fietshotel Ruyghe Venne Westerbork. Denk u aan de prachtige dorpen zoals Orvelte of het nationaal park Dwingelderveld, bezoekt u graag historische plekken zoals Kamp Westerbork, of bent u op zoek naar wat meer snelheid op het circuit van Assen? Ons hotel ligt centraal, midden in de prachtige natuur. Wilt u graag een weekend fietsen door Drenthe? Kom overnachten in ons fietshotel, wij staan voor u klaar.

Hotel-restaurant Ruyghe Venne

Het 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Vennen is gevestigd in de rustige omgeving van het hart van Drenthe. Drenthe is een van de mooiste provincies uit Nederland en bied schitterende natuurgebieden, pittoreske dorpjes en diverse bezienswaardigheden

In alle 34 kamers is gratis wifi, een televisie, verwarming en eigen badkamer met toiletartikelen aanwezig. Alle kamers zijn rookvrij. Een aantal kamers beschikken ook over een Frans balkon of eigen terras. Het hotel beschikt over 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superiorkamers.

Restaurant Ruyghe Venne is het a la carte restaurant van Hotel Ruyghe Venne. Het restaurant is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. Geniet van kwaliteit, dagverse producten en pure ingrediënten. De keuken volgt de seizoenen en werkt graag met producten uit de regio. Naast de wisselende a la carte kaart is er een dagelijks wisselend dagmenu. Van 12.00 uur tot 21.00 uur is de keuken geopend. Reserveren is gewenst.

Weekend fietsen

Weekend fietsen in het mooie Drenthe

Drenthe is voor de fietsliefhebber een paradijs. Nergens vindt u zo’n afwisselend landschap als in Drenthe. Eindeloos fietsen door de Drentse natuur, u komt van alles te zien zoals de paarse heidevelden, bossen, beekdal, zandverstuivingen of weidse vergezichten.

Drenthe heeft een uitgebreid knooppuntensysteem zodat u heel makkelijk de juiste route kan uitstippelen en geen een hoogtepunt van Drenthe mist.

Fietsarrangement in Drenthe

In Drenthe valt zoveel te beleven, dat lukt nooit in één dag. Boek nu een fietsarrangement en ontdek al fietsend de magie van Drenthe.

Neem u eigen fiets mee of huur er een bij het hotel voor maar €7,50 per dag. Liever een steuntje in de rug tijdens het fietsen? Geen probleem huur dan een elektrische fiets voor maar €17,50 per dag!

 

Maak uw keuze
Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u boeken via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens