Drents Museum Assen

Drents Museum Assen

6 april 2017 2022-11-11 14:56

Drents Museum Assen

Op nog geen 20 kilometer afstand van Westerbork, vindt u het Drents Museum Assen. Het Drents Museum geeft een grote blik op de hele wereld en tegelijkertijd op het historische Drenthe met grote verhalen over geschiedenis, kunst en archeologie. Mocht u het Drents Museum willen bezoeken? Wij helpen u graag met het plannen van uw dagje uit.

Drents Museum in Assen

Het museum in Assen heeft een groot aantal vaste collectiestukken over de prehistorie van het bijzondere Drenthe. Ook zijn er vaste en wisseltentoonstellingen. Tussen de vaste collectie zit bijvoorbeeld de Romeinse goudschat, veenmeisje van Yde, en het werk van Vincent van Gogh is te zien. Klik hier voor meer informatie over het museum en de wisselende collecties.

Drents Museum Assen

Assen heeft een groot winkelcentrum waar u na een dag cultuur snuiven in het museum, nog heerlijk even kunt shoppen. Assen is het winkelhart van Drenthe met een genoeg winkelkeuzes voor iedereen. Kom na het bezoeken van Assen genieten van een hapje en drankje in onze sfeervolle bar of op het zonnige terras voordat u plaatsneemt in het restaurant.

Drents museum Arrangement:

Speciaal voor de kunst en geschiedenisliefhebber, hebben wij een arrangement samengesteld in combinatie met een bezoek aan het Drents Museum.

Aantal nachten: 2 nachten

Het Drents Museum arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen in een comfort kamer met Frans balkon
  • Twee keer een uitgebreid ontbijt buffet
  • Eén keer culinair 3-gangen diner a la carte
  • Inclusief entreeticket voor het Drents museum

Het hotel biedt gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaats. Het is mogelijk om bij het hotel fietsen te huren, ook kunt u uw eigen fiets gratis en overdekt stallen.

Toeslagen:

  • Het verblijf op een comfort Terras kamer €10,00 per nacht
  • Het verblijf op een Superior kamer €15,00 per nacht
  • Het verblijf op een Superior Terras kamer €25,00 per nacht

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren klikt u op het overzicht bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens