Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Hunebedcentrum Borger

Hunebedcentrum Borger | Op nog geen 20 kilometer afstand van het prachtige Westerbork is het hunebedcentrum in Borger gevestigd.

Hunebedcentrum in de hunebedhoofstad: Borger

hunebedcentrum BorgerHet hunebedcentrum in Borger vertelt u alles over de prehistorie van Drenthe. Zoals van de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. De boeren bouwden grote grafmonumenten waarvan de overblijfselen nu nog steeds in Drenthe liggen, voor u om te bewonderen. Het hunebedcentrum is makkelijk te bereiken met de auto en fiets. Tijdens de fietstocht, die ongeveer 1 uur duurt komt u langs mooie Drentse natuur.

Er zijn in de directe omgeving van Borger 16 hunebedden, dit maakt Borger dan ook de hunebedhoofdstad van Nederland. Voor meer informatie over het hunebedcentrum Borger, klik dan hier.

hunebedcentrum BorgerSpeciaal voor de hunebed liefhebbers hebben wij een arrangement samengesteld. Zo kunt u u overdag mee laten slepen door de indrukwekkende historie in het hunebedcentrum en kunt u bijkomen in onze luxe en sfeervolle bar waar u geniet van een hapje en drankje. En val na een dag vol belevenissen in slaap in een van onze luxe kamers.

Hunebed Arrangement:

  • 2 x overnachting in een luxe kamer met Frans balkon
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x culinair 3-gangen diner a la carte
  • Inclusief entreeticket voor het Hunebedcentrum in Borger

Ons hotel biedt gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaats. Het is mogelijk om bij het hotel fietsen te huren, ook kunt u uw eigen fiets gratis en overdekt stallen.

Arrangementsprijs voor € 99,00 p.p.

Boek nu

Toeslagen:

Verblijf op een luxe terras kamer € 10,00 per nacht

Verblijf op een superior kamer € 15,00 per nacht

Verblijf op een superior terras kamer € 25,00 per nacht

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check beschikbaarheid