Hunebedcentrum Borger

Hunebedcentrum Borger

6 april 2017 2020-06-24 9:12

 

Hunebedcentrum Borger | Op nog geen 20 kilometer afstand van het prachtige Westerbork is het hunebedcentrum in Borger gevestigd. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Een bezoek aan onze hunebedhoofdstad is zeker de moeite waard.

Hunebedcentrum in de hunebedhoofstad: Borger

Het hunebedcentrum in Borger vertelt u alles over de prehistorie van Drenthe. Zoals van de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. De boeren bouwden grote grafmonumenten waarvan de overblijfselen nu nog steeds in Drenthe liggen, voor u om te bewonderen. Het hunebedcentrum is makkelijk te bereiken met de auto en fiets. Tijdens de fietstocht, die ongeveer 1 uur duurt komt u door de mooie Drentse natuur.

Er zijn in de directe omgeving van Borger 16 hunebedden, dit maakt Borger dan ook de hunebedhoofdstad van Nederland. Voor meer informatie over het hunebedcentrum Borger, klikt u hier.

 

Hunebed arrangement

Hunebed Arrangement:

Speciaal voor de hunebed liefhebbers hebben wij een arrangement samengesteld. Zo kunt u u overdag mee laten slepen door de indrukwekkende historie in het hunebedcentrum en kunt u bijkomen in onze luxe en sfeervolle bar waar u geniet van een hapje en drankje. En val na een dag vol belevenissen in slaap in een van onze comfort kamers.

 

Aantal nachten: 2 nachten

Prijs: €99,00 p.p.

    Het Hunebed Arrangement bestaat uit:

  • 2 x overnachting in een comfort kamer met Frans balkon
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x culinair 3-gangen diner a la carte
  • Inclusief entreeticket voor het Hunebedcentrum in Borger

Ons hotel biedt gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaats. Het is mogelijk om bij het hotel fietsen te huren, ook kunt u uw eigen fiets gratis en overdekt stallen.

 

Toeslagen:

  • Verblijf op een comfort terras kamer € 10,00 per nacht
  • Verblijf op een superior kamer € 15,00 per nacht
  • Verblijf op een superior terras kamer € 25,00 per nacht
 
hunebedcentrum Borger

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren klikt u op het overzicht bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens