Overnachten in Westerbork

Overnachten in Westerbork

25 januari 2018 2022-11-29 12:54

Overnachten in Westerbork

Overnachten in Westerbork | In de rustige omgeving van Westerbork is het 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne gevestigd.

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is een sfeervol hotel in het gezellige brinkdorp Westerbork. Doordat het hotel omringd is door de prachtige natuur kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Daarom is Drenthe ook niet voor niets dé fietsprovincie. Vanwege de honderden kilometers aan fietspaden kunt u werkelijk elke kant op. De Ruyghe Venne is de perfecte plek om na een dagje cultuur snuiven even helemaal uit te rusten. Geniet van een koud drankje op het terras in de zomer of zit u liever in onze moderne bar met een borrel en een hapje.

Bezoek ook het pittoreske Orvelte

Overnachten in Westerbork

Museumdorp Orvelte staat bekend om haar verrassend groene natuur, rustieke gebouwen en rijke geschiedenis. U kunt bijvoorbeeld een dorpstour door Orvelte maken, zo ontdekt u de mooiste plekjes van het pittoreske dorpje.

Bezoek het wereldberoemde Apple Museum, de authentieke winkeltjes, bekijk live demonstraties van de lokale smid of van de klompenmaker en ga met de kinderen naar de Ambachten Tuin net buiten Orvelte of naar de avontuurlijke speelroute. Ons hotel ligt op nog geen 5 kilometer van Orvelte zelf. Wanneer u vanaf de Ruyghe Venne naar Orvelte fiets, komt u door het mooie centrum van Westerbork en langs de prachtige Drentse natuur.

Huurfietsen van uitstekende kwaliteit

Heeft u geen eigen fiets mee maar wilt u toch graag fietsen? Dat is geen probleem! Wij werken samen met de lokale fietsenhandel waar wij fietsen bij het hotel hebben staan die wij aan u verhuren. De fietsen komen van een erkende fietsenwinkel en bieden daarom ook een goede kwaliteit.
U kunt een normale fiets huren voor €7,50 per dag. U kunt ook een elektrische fiets huren voor maar €17,50 per dag.

Kom overnachten in Westerbork

Kortom, Drenthe heeft het allemaal! Laat alle mooie plaatsen van Drenthe rustig op u in werken en blijf slapen in een van onze comfort kamers. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een culinair 3-gangen diner in ons 4-sterren restaurant. Bekijk hier alle arrangementen die wij voor u hebben gemaakt.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens