Comfort kamer

Comfort kamer

7 april 2016 2021-03-04 10:43

De comfort hotelkamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een flat-screen televisie, safe en een minibar. De badkamer heeft een föhn, bad en/of douche (op basis van beschikbaarheid kunt u uw wens bij het reserveren doorgeven) en een toilet.

De comfort hotelkamers zijn gesitueerd op de 1e verdieping (per lift bereikbaar) en hebben een Frans balkon. Het hotel heeft een aantal schakelbare kamers, deze kamers beschikken over een tussendeur en zijn dus uitermate geschikt als familiekamer. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi.

Comfort plus kamer met terras

De comfort plus terraskamer zijn erg comfortabel ingericht en beschikken over dezelfde gemakken als de comfort hotelkamers. De kamer beschikt dus over een flat-screen televisie, een minibar en andere gemakken. De comfort plus terraskamers zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over een eigen terras. Net als de comfort hotelkamers, zijn er ook een aantal comfort hotelkamers met terras die beschikken over een tussendeur. Deze kamers zijn dus ideaal voor groepen en/of families. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens