Hotel Emmen

Hotel Emmen

1 september 2016 2022-11-29 11:55

Hotel Emmen

Hotel Emmen | nog geen 25 kilometer van het culturele Westerbork is de mooie stad Emmen gevestigd. Ontdek het mooie Emmen en zie wat Drenthe en Emmen u te bieden hebben.

Hotel Emmen in de buurt

Na een druk dagje ontdekken van Emmen bent u in ongeveer 20 minuten weer bij hotel-restaurant Ruyghe Venne waar u heerlijk kan uitrusten op ons terras of met een borrel of glas wijn kan bijpraten in onze luxe bar. Geniet van een culinair diner en val dan heerlijk in slaap in 1 van onze hotelkamers.

Centrum Emmen

Stap in de wereld van originele boetiekjes, internationale merken, en heerlijke delicatesse winkels. Wat het weer ook doet, winkelen in het grootse overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland is altijd een succes. Het Noordelijke deel van het centrum word ook wel het oude centrum genoemd, hier kunt u heerlijk slenteren langs bijzondere boetieks en lokale winkels.

Hotel Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Sinds 25 maart 2016 is het mogelijk, een wereldexpeditie in 1 dag maken! Wildlands Adventure Zoo Emmen een werelds avontuur voor jong en oud. Ontdek de Jungola, Serenga en Nortica in 1 dag.

De wereldexpeditie start in de jungle waar er honderden vlinders vrij rondvliegen en de apen je om de oren slingeren. Beleef de groene wereld vanuit hoog in de lucht op de touwbruggen of ontdek per boot de Rimbula River met zijn stroomversnellingen, en vaar langs de olifanten.

In de Serenga gaat het grootse avontuur verder. Rijd in de trucksafari over de Savannah en sta oog in oog met een vijf meter lange giraffe terwijl de neushoorns om de truck heen lopen. In deze wereld kom je heel dicht bij de dieren, een onvergetelijke belevenis.

In het Poolgebied maak je kennis met de dieren die zich hebben aangepast aan het leven boven en onder water tussen ruige rotsen en koude kusten, zoals de ijsberen of de pinguïns. Beleef een spannende 4D/ride in de Arctic 1. Een expeditie vol verassingen.

Hotel-restaurant Ruyghe Venne

Beleef Drenthe en blijf slapen in het gastvrije 4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghee Venne in Westerbork. Met 34 kamers is er altijd een geschikte kamer voor u maar wacht niet te lang met reserveren en reserveer daarom nu online u kamer.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens