Hotel Dwingeloo

Hotel Dwingeloo

1 september 2016 2022-11-29 11:55

Hotel Dwingeloo

Hotel Dwingeloo | Op ongeveer 20 kilometer afstand van het mooie Westerbork is het door natuur omringde dorpje Dwingeloo gevestigd.

Hotel Dwingeloo dichtbij

Beleef Drenthe en bezoek Dwingeloo. Dwingeloo ligt op nog geen 20 kilometer van Westerbork en daarom is Dwingeloo de perfecte plaats om een dagje naar toe te fietsen en de cultuur van Dwingeloo te beleven. U fietst al naar Dwingeloo in minder dan 1 uur. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft, welk seizoen het ook is.

Het dorp Dwingeloo

Dwingeloo is een erg gezellig en gastvrij dorp met voor ieder wat wils. Dwingeloo is een van de mooiste brinkdorpen van Drenthe. De brink is het oude dorpscentrum van Dwingeloo waar u kunt genieten van oude boerderijen en gerestoreerde panden. Een plek om zeker langs te fietsen of te lopen is de Siepel, een fraaie en unieke toren van Dwingeloo die u al vanuit de verte ziet staan.

Natuurparken Dwingeloo

De omgeving van Dwingeloo vraagt er gewoon om, om verkend te worden. Dwingeloo grenst aan de natuurgebieden het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Door de goed onderhouden fietspaden en wandelpaden kunt u deze prachtige landschappen perfect verkennen.

De beheerders van het Dwingelderveld – Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particulieren – zorgen dat de bossen, vennen en heidevelden in goede conditie blijven. Op wandel- en fietspaden, ATB- en ruiterroutes, evenals twee mindervalide-paden kunnen recreanten en vakantiegangers de natuur te ontdekken.

Ontdek hier meer over de schone natuur van Drenthe.

Hotel Dwingeloo

4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Blijf na een drukke dag in Dwingeloo rustig slapen in e1 van onze luxe kamers. Geniet na van een hapje en borrel in onze lounge en bar of ga jij voor het culinair dineren in ons 4-sterren restaurant zodat u de volgende dag weer fris verder kunt met ontdekken wat Drenthe voor u te bieden heeft.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens