Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

High Tea Drenthe

High Tea Drenthe | Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij 4-sterrenhotel-restaurant Ruyghe Venne in Drenthe. Geniet met uw geliefde van de warme geur van versgebakken lekkernijen en van de lekkerste thee in een rustige en ontspannen omgeving.

Naast culinaire hapjes, vers bereidt in onze keuken, kunt u ook genieten van (h)eerlijke thee van de Theekraam uit Weiteveen. De biologische, losse thee wordt u aangeboden in vele smaken met een theezeefje zodat de smaak en aroma van de thee-melanges High Tea Drenthe helemaal tot hun recht komen.

High Tea Drenthe in de mooiste natuur

De Ruyghe Venne is gelegen in het hartje van Drenthe. Het hotel-Restaurant ligt op een rustige plek net buiten het centrum van het mooie Westerbork. De rustige omgeving van Westerbork is perfect voor het maken van lange én korte fietstochten. Westerbork ligt in de gemeente Midden-Drenthe, dit groene hart van de provincie Drenthe is een gebied met ongekende wandel- en fietsmogelijkheden. De omgeving beschikt over schitterende natuurgebieden met wisselende landschappen. Maak na of voor uw High Tea nog een mooie wandeling in het groene landschap dat de Ruyghe Venne omringd, en kom helemaal tot rust.

High Tea Ruyghe Venne | te reserveren vanaf 2 personen | 
* Kannetje thee met diverse losse theesoorten
* Wisselend belegde sandwiches
* Krentenbrood met roomboter
* Gevulde wrap
* Mini quiches
* Huisgemaakte bonbons
* Zoete koekjes
* Huisgemaakte koek/cake
* Taartjes
* Scones met jam, room en lemoncurd

€ 20,00 p.p


Een High Tea kunt u elke dag reserveren van 13:00 tot 16:00 uur. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Gelieve in de opmerking aan te geven voor welke High Tea u wilt reserveren.

High Tea reserveren

Vul het formulier in of bel ons direct op: 0593 33 14 44.

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha