Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

 

High Tea Arrangement | Ervaar nu een gezellig middagje theeleuten met familie en vrienden. Geniet samen van de prachtige Drentse omgeving en de (h)eerlijkste lekkernijen tijdens de High Tea.

Geniet van de High Tea in Westerbork

Vanaf € 20,00 per persoon geniet u al van een uniek moment met uw vrienden en/of familie. Tijdens de High Tea serveren wij verschillende soorten thee. Verder verwennen we u met een culinaire selectie van zoete en hartige lekkernijen zoals brownies, huisgemaakt bonbons, huisgemaakt cookies, huisgemaakte scones met geslagen room, lemoncurd en jam en diverse hartige mini sandwiches.

Ontdek de omgeving

Zit u na de High Tea nog vol energie? Maak dan een mooie wandeling in het bos aan de overkant van de Ruyghe Venne. Het bos heeft een groot heideveld dat in de zomer een prachtige paarse kleur geeft aan het veld. Of stap op de fiets en neem een kijkje in het museumdorp Orvelte. Hier heeft de tijd stilgestaan en kunt u ervaren hoe het leven er vroeger uitzag. Ook kunt u een kijkje nemen in het Apple Museum Nederland. Enthousiaste vrijwilligers zullen u hier rondleiden en zij vertellen u hoe Apple de wereld heeft laten veranderen.

Hartje Drenthe

De Ruyghe Venne is uniek gelegen in het hartje van Drenthe, Westerbork. Westerbork biedt vele mogelijkheden voor cultuur, ontspanning, natuur en vermaak. Dit allemaal op fietsafstand. Ruyghe Venne is daarom ook erg populair bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. Rondom Westerbork liggen verschillende mooie natuurgebieden, waaronder het Dwingelderveld en het Scharreveld. Ook zijn er vele bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving te vinden, zoals het museumdorp Orvelte en herinneringscentrum Kamp Westerbork.

High Tea arrangement reserveren

U kunt de High Tea reserveren van 12:30 tot 15:30 uur. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha