Vergaderruimte Drenthe

Vergaderruimte Drenthe

22 september 2016 2022-12-08 12:25

Vergaderruimte Drenthe

Vergaderruimte Drenthe | Voor de perfecte vergaderruimte in Drenthe bent u bij 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Gelegen in de prachtige bosrijke natuur van Drenthe en gemakkelijk te bereiken via de A28 en de N381.

Vergaderruimtes

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne beschikt over een aantal kleine en grotere vergaderzalen, de ruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u bij ons uitstekend brainstormen en vergaderen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten bij de Ruyghe Venne. De 6 verschillende multifunctionele vergaderzalen beschikken allen over daglicht, gratis WIFI en moderne audiovisuele apparatuur.

Net buiten Westerbork vindt u ons hotel met een 4-hamer vergaderclassificatie. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van uw bijeenkomst en door de persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u tijdens deze dag. Verder wordt u verwelkomt in ons hotel met veel gastvrijheid en het altijd vriendelijke personeel, waar het hotel door geroemd wordt. De persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

Vergaderruimte Drenthe

Arrangement bij de vergaderruimte Drenthe

U kunt bij ons terecht voor zakelijke bijeenkomsten per dagdeel of verdeeld over meerdere aaneensluitende dagdelen. Voor alle informatie en mogelijkheden over onze arrangementen kunt u vinden via deze link.

Bijkomen na een intensieve dag

Uiteraard staat ons restaurant ook voor u tot uw beschikking. Hier kunt u na een dag vergaderen of brainstormen heerlijk uitrusten met een luxe wijn en een van onze culinaire streekgerechten.  Onze koks werken met duurzame en dagverse producten en houden rekening met uw wensen.

Nog te vroeg voor diner? Maak dan gebruikt van ons borrel-hapjes arrangement. Voor maar €16,50 per persoon kunt u genieten van bij een ontvangst een glas heerlijke Prosecco, 2 uur vrij drinken (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken), schaaltjes nootjes en pinda’s en 3 luxe koude en 2 warme luxe hapjes.

Komt u van ver? Het hotel heeft 34 kamers waar u heerlijk tot rust kan komen na een intensieve dag vergaderen. Word wakker van de vogeltjes die fluiten en geniet nog even van een vroege boswandeling, vlakbij de vergaderruimte in Drenthe, voor u weer terug naar huis gaat.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens