Vergaderlocatie Drenthe

Vergaderlocatie Drenthe

30 maart 2017 2022-12-08 12:25

Vergaderlocatie Drenthe

Vergaderlocatie Drenthe | Vergaderen op een landelijke en rustige omgeving. De Ruyghe Venne biedt alle mogelijkheden voor het houden van vergaderingen.

De vergaderlocatie van Drenthe

Hotel-restaurant Ruyghe Venne is de ideale zakelijke locatie met kleine en grote zalen en een enthousiast team dat voor u klaarVergaderlocatie Drenthe staat.  Voor elke gelegenheid hebben wij een passende zaal: voor kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering, lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten of een ruime zaal voor grootschalige presentaties. De 6 verschillende multifunctionele vergaderzalen beschikken allen over moderne audiovisuele apparatuur, daglicht en gratis WIFI.

Net buiten Westerbork vindt u hotel Ruyghe Venne met een 4-hamer vergaderclassificatie. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van uw bijeenkomst. Verder wordt u verwelkomt in ons hotel met het altijd vriendelijke personeel en met veel gastvrijheid, waar het hotel door geroemd wordt. De persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Centraal gelegen in Midden-Drenthe en eenvoudig te bereiken via de A28 en de N381.

Vergaderlocatie Drenthe & culinair genieten

Vergaderlocatie DrentheOnze keuken bereidt voor u onder andere een ambachtelijke uitgebreide werklunch. Hiernaast kunt u na of tijdens uw vergadering een break houden in onze moderne luxe bar met een drankje en huisgemaakte hapjes of een lekkere bitterbal. Natuurlijk staat het restaurant ook voor u tot uw beschikking. Hier kunt u genieten van culinaire streekgerechten. Onze koks werken met verse en duurzame producten en houden rekening met uw wensen.

Uiteraard kunt u ook blijven overnachten na een dag intensief brainstormen en vergaderen. Het is mogelijk om een meerdaagse vergadering te boeken zodat u na een heerlijke nachtrust in een van onze comfort kamers, de volgende dag weer verder kan vergaderen.

Combineren met activiteit

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de band van het team te verbeteren? Of bent u opzoek naar een goede locatie voor een personeelsfeest? Wij werken samen met een aantal professionele evenementen bureaus zodat wij samen met u een passende activiteit op maat kunnen organiseren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een passende activiteit te bespreken.

Voor alle mogelijkheden en informatie over onze zakelijke arrangementen kunt u vinden via deze link.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens