Vergaderen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe

11 juli 2017 2022-12-08 12:32

Vergaderen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe | Midden in de Drentse natuur maar toch gemakkelijk te bereiken via de A28 en de N38. Een Ideale locatie voor vergaderingen, presentaties, teambuilding, befrijfsuitje of meerdaagse arrangementen.

Vergaderruimtes

4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne is de ideale zakelijke locatie met kleine en grote zalen en een zeer vriendelijk team dat Vergaderen in Drenthevoor u klaar. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte passende zaal zoals: kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering maar ook lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten of een ruime zaal voor grootschalige presentaties. Onze 6 verschillende multifunctionele vergaderzalen beschikken allen over moderne audiovisuele apparatuur, daglicht en gratis wifi.

Net buiten het mooie Westerbork vindt u ons hotel met een 4-hamer vergaderclassificatie. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van uw bijeenkomst of vergadering en door de persoonlijke begeleiding nemen wij u zorgen weg tijdens deze dag. Verder wordt u verwelkomt in ons hotel met veel gastvrijheid en het altijd vriendelijke en enthousiasme personeel, waar het hotel door geroemd wordt. Wij hechten daarom ook veel belang aan persoonlijke service.

Kom bij na een intensieve dag vergaderen in Drenthe

Uiteraard staat ons restaurant voor u tot beschikking. Hier kunt u na een dag vergaderen in Drenthe of brainstormen heerlijk uitrusten met een luxe wijn en een culinair streekgerechten. Onze koks werken met (h)eerlijke dagverse streekproducten en houden rekening met uw wensen.

Lekkere borrelhapjes

Nog te vroeg voor diner? Maak dan gebruikt van ons borrel-hapjes arrangement. Voor maar €16,50 per persoon kunt u al genieten van het arrangement. U krijgt een ontvangst met een glas heerlijke Prosecco, 2 uur vrij drinken, schaaltjes pinda’s en nootjes en 2 warme luxe en 3 luxe koude hapjes.

Overnachten na het vergaderen

Komt u en uw gezelschap van ver? Het hotel heeft 34 kamers waar u heerlijk tot rust kan komen na een dag vergaderen in Drenthe. Word wakker van de vogeltjes die fluiten en geniet nog even van een vroege boswandeling in de mooie natuur die het hotel omringd. Natuurlijk kunt u ook een meerdaags vergader arrangement boeken zodat u niet apart een kamer hoeft te reserveren. Bekijk hier al onze vergader arrangementen.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens