Personeelsfeest Drenthe

Personeelsfeest Drenthe

7 februari 2017 2022-11-25 16:00

Personeelsfeest Drenthe

Personeelsfeest Drenthe | Op zoek naar een personeelsfeest op maat? 4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghe Venne helpt u met het organiseren van een perfect en onvergetelijke personeelsfeest op maat. Of u nou een buiten activiteit of liever binnen een gezamenlijke activiteit doet, het kan allemaal bij ons.

Personeelsfeest in Drenthe op maat

De unieke combinatie van een culinair, creatief tot actieve (buiten) activiteit wij maken graag samen met u. Wij streven naar een passend personeelsfeest zodat het de colleges voor een keer niet in een vergadering zitten of alleen contact hebben via de mail, maar een keer echt plezier met elkaar hebben en elkaar beter leren kennen.

Perfecte ligging

Door de goede ligging van het hotel is het hotel de perfecte locatie voor iedereen. Hotel-restaurant Ruyghe Venne is dicht gelegen aan N83 Emmen-Drachten en de A28 Groningen-Zwolle. Het hotel is net buiten het pittoreske dorp Westerbork gelegen en zit ligt heel mooi tussen de prachtige Drentse bossen. De perfecte ligging dus voor leuke buitenactiviteiten en het hotel is de daarom goed voor een buiten en binnen activiteit.

Wij werken samen met een aantal grote evenementenbureaus en kunnen daarom voor u een speciaal op maar personeelsuitje organiseren. Wij beschikken over moderne en grote zalen waar u de allerleukste personeelsuitjes kunt organiseren.

De keuze is aan u!

Personeelsfeest DrentheU kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ik hou van Holland thema-avond en misschien zit u wel in het winnende team die alle Hollandse vragen goed heeft! Of kies voor een limousine dropping in Drenthe, geniet van alle luxe die u kunt wensen in de limousine en drink rustig een lekker glaasje champagne totdat de limousine chauffeur u de deur wijst en u plots in het bos staat en u de weg zelf moet terugvinden. Of ga voor de klassieke keverrally! Rij samen met uw collega’s in de populairste oldtimer van de wereld en los de puzzel zo snel mogelijk op zodat u de race wint! U kiest het personeelsfeest Drenthe!

Bekijk hier alle groepsuitjes!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens