Bedrijfsuitje Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe

13 september 2016 2022-11-11 14:54

Bedrijfsuitje Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe | Bij 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne vindt u genoeg ideeën om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Of het nou voor de teambuiling of voor een personeelsfeest is, wij hebben altijd een passende activiteit van culinair, tot creatief, tot actief.

Bedrijfsuitje op maat

De unieke combinatie van een zakelijk bijeenkomst met een (buiten) activiteit doet wonderen voor de productiviteit. Even ontspannen tussen de bedrijven door kan zeer bevorderend werken voor het behalen van het beoogde resultaat.

Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een passende activiteit. Door de directe ligging aan de bosrand en dankzij de prettige samenwerking met een aantal professionele evenementenbureaus zijn wij in staat om een voorstel op maat te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met uw doelstelling, budget en wensen als uitgangspunt stellen wij graag een offerte samen.

Buggy Rally: leuk bedrijfsuitje door Drenthe

Wij hebben al een aantal uitjes voor u klaar gemaakt zoals: een Buggy Rally door Drenthe. Hier gaat u op pad met een 150cc Buggy’s; stoere open 2-persoons voertuigen die tot wel 70 km per uur gaan. U rijdt met de gehele groep door het mooie Drenthe over kleine zandpaadjes en pittoreske Drentse dorpjes. Met onderweg 2 uitdagende opdrachten en tijd voor een pauze met een drankje op een terras.

Bedrijfsuitje Drenthe

Kies uit verschillende uitjes

Of kies voor het spelen van de bekendste tv-show voor een interactieve feestavond. Speel ‘ik hou van Holland’ en ontdek wat jullie nog allemaal weten van de Elfstedentocht en bekende ouder Hollandse nummers en series.

U kunt ook terug in de tijd gaan en Drenthe beleven op een authentieke manier. In de ochtend kunt u het oude dorpje Orvelte ontdekken waar u met een fiets van het hotel naar toe kunt. En in de middag gaat u na een heerlijke lunch bij het hotel, onder professionele begeleiding kennismaken met de oervorm van het jagen; boogschieten. Op eigen terrein kunt u deze sport beoefenen.

Alle uitjes die de Ruyghe Venne u te bieden heeft vindt u in ons overzicht van groepsuitjes.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens