Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Bedrijfsborrel Drenthe

Bedrijfsborrel Drenthe | Bij 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne vindt u genoeg ideeën om een onvergetelijke bedrijfsborrel te organiseren. Of het nou voor de teambuiling of voor een personeelsfeest is, wij hebben altijd een passende activiteit van culinair, tot creatief, tot actief.

Bedrijfsborrel op maat

De unieke combinatie van een zakelijk bijeenkomst met een (buiten) activiteit doet wonderen voor de productiviteit. Even ontspannen tussen de bedrijven door kan zeer bevorderend werken voor het behalen van het beoogde resultaat.

Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een passende activiteit. Door de directe ligging aan de bosrand en dankzij de prettige samenwerking met een aantal professionele evenementenbureaus zijn wij in staat om een voorstel op maat te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met uw doelstelling, budget en wensen als uitgangspunt stellen wij graag een offerte samen.

Vergaderruimtes

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne beschikt over een aantal kleine en grotere vergaderzalen, de ruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u bij ons uitstekend brainstormen en vergaderen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten bij de Ruyghe Venne. De 6 verschillende multifunctionele vergaderzalen beschikken allen over daglicht, gratis WIFI en moderne audiovisuele apparatuur.

Net buiten Westerbork vindt u ons hotel met een 4-hamer vergaderclassificatie. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van uw bijeenkomst en door de persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u tijdens deze dag. Verder wordt u verwelkomt in ons hotel met veel gastvrijheid en het altijd vriendelijke personeel, waar het hotel door geroemd wordt. De persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

Bedrijfsborrel Drenthe

Kies uit verschillende uitjes bij je bedrijfsborrel in Drenthe

Of kies voor het spelen van de bekendste tv-show voor een interactieve feestavond. Speel ‘ik hou van Holland’ en ontdek wat jullie nog allemaal weten van de Elfstedentocht en bekende ouder Hollandse nummers en series.

U kunt ook terug in de tijd gaan en Drenthe beleven op een authentieke manier. In de ochtend kunt u het oude dorpje Orvelte ontdekken waar u met een fiets van het hotel naar toe kunt. En in de middag gaat u na een heerlijke lunch bij het hotel, onder professionele begeleiding kennismaken met de oervorm van het jagen; boogschieten. Op eigen terrein kunt u deze sport beoefenen.

Alle uitjes die de Ruyghe Venne u te bieden heeft vindt u in ons overzicht van groepsuitjes.

Check beschikbaarheid