Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Weekendje weg Drenthe

Weekendje weg Drenthe | In het groene hart van Drenthe ligt 4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghe Venne gevestigd, omringd door de allermooiste Drentse natuur. Drenthe is de perfecte provincie voor een weekendje weg. Door de vele mogelijkheden die de provincie te bieden heeft is er altijd wat te doen, of het nou goed of slecht weer is.

De wonderen van Drenthe

Ruyghe Venne is een erg sfeervol hotel in het gezellige brinkdorp Westerbork. Het hotel is omringd door prachtige Drentse Weekendje weg Drenthenatuur, waardoor u hier heerlijk kan wandelen en fietsen.  Om deze reden is Drenthe ook niet voor niets dé fietsprovincie. Vanwege de honderden kilometers aan fietspaden kunt u werkelijk overal naar toe. Hotel-restaurant Ruyghe Venne is de perfecte plek om na een dagje cultuur snuiven even helemaal bij te komen van de indrukwekkende dag. Geniet van een koud drankje op de lounge banken op het terras in de zomer. Of kom lekker loungen in onze moderne warme bar in de winter onder het genot van een hapje en drankje.

De veelzijdigheid van Drenthe

Drenthe zit vol leuke activiteiten. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het dierenpark Wildlands in Emmen. Of neem een reis door de tijd in het pittoreske dorpje Orvelte en breng een bezoek aan het enige Applemuseum in Nederland. Natuurlijk mag het Drents museum in Assen niet vergeten worden wanneer u een weekendje weg Drenthe boekt. Het museum is een echte publiekstrekker van de provincie Drenthe. Het Drents Museum is een museum met inspirerende verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis voor jong en oud . Laat u in de watten leggen tijdens uw weekendje weg Drenthe

Laat u in de watten leggen tijdens uw weekendje weg Drenthe

Geniet na een dagje cultuur snuiven van een ambachtelijk diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keuken werkt het liefst met de aller verste producten uit de buurt, want waarom van ver halen als dichtbijt nog lekkerder is? In het restaurant willen wij het liefst de nadruk leggen op onze Drentse streekproducten die we op een ambachtelijke manier voor u bereiden. Onze menukaart is zeer gevarieerd en word elk seizoen aangepast.

Geniet van alle luxe die u verdient tijdens een weekendje weg in Drenthe. Onze comfort hotelkamers en ons 4-sterren restaurant staat voor u klaar!

Check beschikbaarheid