Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Wandelen, fietsen en overnachten in Drenthe

Geniet van de prachtige omgeving van Westerbork

Wandelmagazine arrangement

Wandelmagazine arrangement. Voor de mooiste natuur gaat u naar Drenthe! Bossen, zandverstuivingen en heidevelden, het is allemaal te vinden in de mooiste natuur van Nederland.

Aantal nachten: 2 nachten

Prijs va: € 99,00 per persoon

Boek nu

 Drentse Natuur

De natuur van Drenthe zit vol verassingen. Ga op zoek naar de zeldzame jeneverbessen met hun karakteristieke vormen die o.a. in het Mantingerzand en nabij Westerbork voorkomen. Ga op pad in de ongerepte natuur in een van de 3 nationale parken in Drenthe. Nergens in Nederland zal u zoveel rust en ruimte vinden als in de Drentse natuur. Er zijn talloze wandelroutes voor u uitgestippeld. U kunt natuurlijk ook zelf erop uit trekken, want de kans is groot dat de natuur u verast met nog veel meer moois.Wandel arrangement

4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Bent u op zoek naar een heerlijk wandel arrangement met overnachting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 300 meter buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos. Geniet van een culinair diner na een dag wandelen door de prachtige Drentse natuur. Neem plaats op het terras en rust uit van een mooie dag met uitzicht over de prachtige bossen rondom het hotel. Neem nog een hapje en drankje in onze luxe bar voordat u in slaap valt in een van onze luxe kamers.

Wandelmagazine arrangement:

  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x diner
  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid

Vanaf slechts € 99,00 per persoon

De prijs is op basis van een Luxe kamer en op basis van twee personen per kamer. Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan onze website, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven.

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Boek nu