Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

2-Daagse Wandel Arrangement

Boek nu een 2 daagse wandel Arrangement door de Drentse Hooglanden, dat betekent een ontdekkingstocht door drie totaal verschillende landschappen. U beleeft hier de rust en de ruimte van de overweldigende en woeste natuur in de bossen en heidevelden van de Drentse Hooglanden

Aantal nachten: 2 nachten
Prijs: € 119,00 per persoon
Boek nu

 Drentse wandel 2-daagse

Lopend over zandpaden door bossen, over heidevelden en zandverstuivingen waar u telkens wordt verrast door een ander zicht op het landschap of het fraaie uitzicht over het heldere water van een plotseling opduikend vennetje. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Door de uitgestippelde route komt u langs de mooiste plekjes van Drenthe.

Ontmoet de zeldzaam voorkomende jeneverbessen met hun karakteristieke vormen die o.a. in het Mantingerzand en nabij Westerbork van nature voorkomen.

Bent u op zoek naar een rustige locatie om te overnachten zodat u helemaal uitgerust mee kunt doen aan de Wandel 2-daagse? Dan bent u bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Net buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos. U kunt genieten van een culinair diner na een dag wandelen of kom bij in onze luxe bar en geniet van een hapje en drankje voordat u in slaap valt in een van onze luxe kamers.

Wandel 2-daagse arrangement:

2 x overnachting
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
2 x 3-gangen keuze diner
2 dagen deelname aan de wandel 2-daagse
Gratis Wifi
Gratis parkeergelegenheid

Vanaf slechts € 119,00 per persoon

Deze aanbieding is alleen te boeken voor een verblijf van:

  • 27 t/m 30 april 2018.
  • 18 t/m 21 mei 2018.
  • 19 t/m 22 oktober 2018.

De prijs is op basis van een Luxe kamer en op basis van twee personen per kamer. Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan onze website, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven.

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check beschikbaarheid