Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Uit eten met kerst Drenthe

Uit eten met Kerst Drenthe | In het hart van Drenthe ligt het gezellige plaatsje Westerbork. Even buiten dit mooie dorp bevindt zich het 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne. De perfecte plek om tijdens de Kerst te genieten van een culinair Kerstdiner.

Kerst High Tea

Restaurant Ruyghe Venne

Restaurant Ruyghe Venne is de ideale plek om Kerst te vieren. Dompel u onder in de sfeervolle ambiance van ons knusse en gezellige Hotel Restaurant. Ervaar de luxe die u verdiend tijdens de gezelligste dagen van het jaar. Laat u verwennen door onze keuken met een heerlijk 3- of 4-gangen Kerstdiner. U bepaalt zelf hoe laat u aan tafel wilt gaan en van hoeveel gangen u wenst te genieten. U hoeft niet van te voren aan te geven wat u wilt eten, u kunt dat op de dag zelf bepalen aan de hand van de Kerstmenukaart. Natuurlijk worden de kinderen bij ons niet vergeten! Ook voor hen is er een heerlijk kindermenu samengesteld!

Tijdens de Kerstdagen kunt u naast het genieten van heerlijk Kerstdiner ook genieten van de gezellige Kerstbrunch of Kerst High Tea.  Om teleurstellingen te voorkomen is een tafel reserveren tijdens de Kerstdagen gewenst.

(H)eerlijk uit eten met Kerst Drenthe

Uit eten met kerst Drenthe Door middel van ons nieuwe label “ambachtelijke bereid in Börk” leggen wij er de nadruk op het feit dat wij in onze keuken het liefst met streekproducten werken. In restaurant de Ruyghe Venne werkt onze chef-kok met zijn brigade ambachtelijk en met eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden bereid zonder kunstmatige additieven, zodat ze eerlijk en bovenal heerlijk smaken. Daarom trekken wij bijvoorbeeld zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soepje of saus. Wij koken ambachtelijk!

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hieronder in. Graag in de opmerkingen zetten dat u voor het Kerstdiner reserveert. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha