Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

TT Assen hotel

TT Assen hotel | Het TT-Circuit Assen is een circuit dat gebruikt wordt voor onder andere de WK Superbike, het Britse kampioenschap superbike en de TT-Assen. Daarnaast vinden er ook verschillende drukbezochte evenementen plaats als het TT Balloon festival of het Truckstar festival. Bent u opzoek naar een hotel in de buurt van het TT-Circuit Assen? Dan bent u bij 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres.

TT Assen hotel Ruyghe Venne in Westerbork

Op nog geen 20 kilometer afstand van het TT-circuit Assen ligt het rustige Westerbork. De Ruyghe Venne ligt net buiten het centrum van Westerbork. Daarom is de Ruyghe Venne het perfecte TT Assen hotel. Het 4-sterren hotel ligt bij het bos, hierdoor kunt u na een dag vol spannende races heerlijk rustig bijkomen in een van onze comfort kamers. Geniet in de ochtend nog van een lekker vers ontbijt voordat u weer een drukke dag tegemoet gaat bij de TT-races of bij het TT-Festival in het centrum van assen.

TT-Festival

TT Assen hotelTijdens de TT-races vindt elk jaar het TT-Festival in Assen plaats. In de jaren 60 brachten de bezoekers van deze races in de avond een bezoek aan de binnenstad. De Drentse horeca speelde hier slim op in, door ‘De nacht van Assen’ te organiseren. Maar niet alleen motorliefhebbers kwamen hierop af, de inwoners van Assen en omgeving bleken ook wel geïnteresseerd te zijn. Hierdoor werd de Assernacht al snel door duizenden mensen bezocht.

Sinds 2016 is de Assernacht daarom uitgebreid naar een vierdaags festival, waardoor de Assernacht nu is omgeschakeld tot het TT-Festival. Het TT-Festival is een gratis toegankelijk meerdaags festival in het centrum van Assen, waar de leukste bands en uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland op verschillende podia optreden. Voor alle informatie over het TT-Circuit van Assen kunt u hier naar toe gaan. Voor alle informatie over het TT-festival kunt u hier op klikken.

Check beschikbaarheid