Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Teambuilding Drenthe

Teambuilding Drenthe | Op zoek naar een personeelsuitje op maat? 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne helpt u met het organiseren van een perfect en onvergetelijke personeelsfeest op maat. Of u nou een buiten activiteit of liever binnen een gezamenlijke activiteit doet, het kan allemaal bij ons.

Teambuilding uitje in Drenthe op maat

De unieke combinatie van een culinair, creatief tot actieve (buiten) activiteit? Wij maken graag samen met u het perfecte personeelsuitje. Wij streven naar een passend personeelsfeest zodat de collega`s voor één keer niet in een vergadering zitten of alleen contact hebben via de mail. Maar een keer echt plezier met elkaar hebben en elkaar beter leren kennen.

Perfecte ligging

Door de goede ligging van het hotel is het hotel de perfecte locatie voor iedereen. Hotel-restaurant Ruyghe Venne is dicht gelegen aan de N83 Emmen-Drachten en de A28 Groningen-Zwolle. Het hotel is net buiten het pittoreske dorp Westerbork gelegen en ligt heel mooi tussen de prachtige Drentse bossen. De perfecte ligging dus voor leuke buitenactiviteiten en het hotel is de daarom goed voor een buiten en binnen activiteit.

Wij werken samen met een aantal grote evenementenbureaus en kunnen daarom voor u een speciaal op maat teambuilding uitje organiseren. Wij beschikken over moderne en grote zalen waar u de allerleukste personeelsuitjes kunt organiseren.

De keuze is aan u!

Teambuilding DrentheU kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ik hou van Holland thema-avond en misschien zit u wel in het winnende team die alle Hollandse vragen goed heeft! Of kies voor een limousine dropping in Drenthe en geniet van alle luxe die u kunt wensen. Drink rustig een lekker glaasje champagne totdat de limousine chauffeur u de deur wijst en u plots in het bos staat en u de weg zelf moet terugvinden. Of ga voor de klassieke keverrally. Rij samen met uw collega’s in de populairste oldtimer van de wereld en los de puzzel zo snel mogelijk op zodat u de race wint! U kiest het uitje voor de teambuilding Drenthe!

Bekijk hier alle uitjes

Check beschikbaarheid