Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Dineren in Westerbork

Met ons label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek die wij voor u klaarmaken wanneer u komt dineren in Westerbork. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten die bij ons op ambachtelijke wijze worden bereid. Wij geloven namelijk in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten.

Dineren in WesterborkOnze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich.

Wij koken ambachtelijk! Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale toeleveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt.

De keuken is geopend tot 20:30 uur. Reserveren is gewenst.

Combineer uw verblijf met wandelen

De groene omgeving van Drenthe leent zich uitstekend voor het maken van kort en lange wandeltochten. Eindeloze wandeltochten over de verschillende landschappen en door verschillende kleine pittoreske schilders dorpjes. In Drenthe komt u pas echt tot rust door de mooie natuur. Wandel door bossen, heidevelden of langs slingerende beekjes.

Ontdek het Drentse landschap voor of na uw diner in ons restaurant

Hotel-restaurant Ruyghe Venne is gevestigd in het mooie Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe. Gemeente Midden-Drenthe is het groene hart van de provincie Drenthe met eindeloze wandel en zelfs fietsroutes. Drenthe beschikt over verschillende natuurgebieden en wisselende landschappen. Er zijn volop wandel mogelijkheden door en nabij de bossen, vennen, heide, plassen en stuifzanden. Op deze mooie plaatsen komen ook nog bijzondere planten en dieren voor.

Fiets- en wandelpaden

In de omgeving rondom de Ruyghe Venne ligt een goed en gevarieerd netwerk van fiets en wandelpaden. In de afgelopen jaren heeft er een grote uitbreiding plaatsgevonden van het aantal paden. Zo kan men nog meer genieten van de prachtige natuur. In de omgeving van de Ruyghe Venne in Westerbork ligt een gevarieerd en goed netwerk van diverse wandelpaden. Een perfecte uitvalsbasis om te wandelen na het dineren in Westerbork.

Wilt u meer weten over Drenthe? Kijk hier.

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha