Uit eten Drenthe

Uit eten Drenthe

28 april 2017 2022-12-08 12:31

Uit eten Drenthe

Uit eten Drenthe | In het hartje van Drenthe ligt Westerbork met aan de zijkant van het mooie dorp het 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne. De perfecte plek om na een actieve dag tot rust te komen tijdens een culinair diner.

Restaurant Ruyghe Venne in hartje Drenthe

Restaurant Ruyghe Venne is alledaags geopend voor een culinair diner of een heerlijke lunch. U kunt bij de Ruyghe Venne genieten van de kwaliteit van dagverse producten en pure ingrediënten.  De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Een tafeltje reserveren is gewenst.

Genieten op het terras

Uit eten DrentheIn het zonnetje op het terras met een biertje of glas wijn. Dat kan bij ons op het terras. Met uitzicht op het bos aan de overkant komt u helemaal tot rust. In de ochtend is het terras ideaal voor een kopje koffie met vers gebak en in de middag kunt u genieten van een hapje en drankje met uw vrienden of familie. Als het afkoelt kunt u plaats nemen in onze sfeervolle bar om hier verder te borrelen. De bar is ook de perfecte plek om na het eten nog een laatste drankje te nuttigen bij sfeervol licht.

Onze missie is om u te zien vertrekken met een lach op uw gezicht. Wij doen er alles aan om u een perfecte service te bieden zodat u helemaal kan ontspannen. Zolang u tevreden bent zijn wij dat ook. Ontdek Drenthe en ervaar de Drentse gastvrijheid.

(H)eerlijk uit eten Drenthe

Uit eten DrentheDoor middel van ons nieuwe label “ambachtelijke bereid in Börk” willen wij de nadruk leggen dat wij in onze keuken het liefst met streekproducten werken. In het restaurant de Ruyghe Venne geloven wij erin om met eerlijke streekproducten ambachtelijk te koken. Onze gerechten worden bereid zonder kunstmatige additieven, zodat ze eerlijk en bovenal heerlijk smaken. Daarom trekken wij zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soepje of saus. Wij koken ambachtelijk!

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hier onder in.

Reserveringsformulier

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Check Availabity

  1 Room , 1 Adult , 0 Children
  Rooms
  Adults
  Childrens