Restaurant Westerbork

Restaurant Westerbork

28 april 2017 2022-12-08 12:29

Restaurant Westerbork

Restaurant Westerbork | Wilt u uit eten in het mooie Westerbork? Bij hotel-restaurant de Ruyghe Venne kunt u heerlijk dineren en u kunt hier iedere dag van de week terecht. Een sfeervol restaurant met een culinaire menukaart. Geniet van culinaire gerechten in ons sfeervolle restaurant. Na het diner kunt u genieten van één van onze wijnen op het terras. Zodra het wat kouder wordt kunt u er nog heerlijk relaxen in onze moderne bar.

Restaurant met terras in WesterborkRestaurant Westerbork

In het warme zonnetje op het terras met een glas wijn of een biertje. Dat kan bij de Ruyghe Venne op het terras. Met uitzicht op het prachtige bos aan de overkant komt u helemaal tot rust. In de ochtend is het terras ideaal voor een kopje koffie met vers gebak en in de middag kunt u genieten van een warm hapje en drankje met uw vrienden of familie. Als het afkoelt kunt u plaats nemen in onze moderne en sfeervolle bar om hier verder te borrelen.

Restaurant WesterborkDe bar is ook de perfecte plek om na het eten nog een laatste drankje te nuttigen voordat u weer naar huis vertrekt. Onze missie is om u te zien vertrekken met een blije lach op uw gezicht. Wij doen er alles aan om u een perfecte service te bieden zodat u helemaal kan relaxen. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook. Ontdek Drenthe en ervaar de fijne Drentse gastvrijheid.

Meer dan alleen dineren

U kunt bij ons meer dan alleen dineren. Al vroeg in de ochtend kunt u bij ons terecht voor een heerlijke kop beukenhorst koffie en vanaf 12.00 kunt u bij ons lunchen. Het is ook mogelijk om een High Tea te reserveren zodat u even kan bijkletsen met uw vrienden of familie. Culinair genieten in de mooie Drentse omgeving. Onze keuken is geopend van 12:00 uur tot 20:30 uur.

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hier onder in.

Reserveringsformulier

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Check Availabity

  1 Room , 1 Adult , 0 Children
  Rooms
  Adults
  Childrens