Restaurant Drenthe

Restaurant Drenthe

28 april 2017 2022-12-08 12:29

Restaurant Drenthe

Restaurant Drenthe | Restaurant Ruyghe Venne is een uniek restaurant in Drenthe dat gebruikmaakt van (h)eerlijke streekproducten in de bereiding. Onze missie is u de ultieme Drentse beleving te bezorgen en dat doen wij met een grote glimlach. Kom langs en ervaar de echte Drentse gastvrijheid.

Restaurant in Drenthe met verse streekproducten

Restaurant DrentheRestaurant de Ruyghe Venne staat bekend om de prima keuken. Onze keukenbrigade werkt bij voorkeur met verse producten, en het liefst met streekproducten. Want waarom van ver halen als het dichtbij ook kan? In het restaurant willen wij de nadruk leggen op de Drentse streekproducten die bij ons op de ambachtelijke wijze worden bereid. Wij geloven in ambachtelijk koken met (h)eerlijke streekproducten.

Onze menukaart is erg gevarieerd en wordt bovendien aan de seizoenen aangepast. Want elk seizoen heeft zijn charme en specifieke gerechten. Mocht u dieetwensen of allergieën hebben dan proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wij willen er alles aan doen om u met een lach op uw gezicht de deur uit te zien gaan. De missie van ons is het geven van een perfecte service zodat u even helemaal kan ontspannen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Kom bij ons uit eten in Westerbork en ervaar de heerlijke Drentse gastvrijheid.

Dagelijks open voor lunch en diner

Restaurant de Ruyghe Venne is dagelijks geopend voor een culinair diner of een heerlijke lunch. Geniet van de beste kwaliteit van de dagverse streekproducten en pure ingrediënten.  Onze keuken is geopend van 12.00 uur tot 20.30 uur. Reserveren is gewenst

Restaurant DrentheHeeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons van harte welkom! U kunt met uw hele familie langs komen voor een gezellige middag of avond. Neem contact op met ons zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken! Het restaurant grenst aan een bos met een prachtig heideveld. Daarom is de Ruyghe Venne ook de perfecte plaats om na een culinair diner nog een klein rondje te wandelen door het bos terwijl de zon langzaam onder gaat.

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hier onder in.

Reserveringsformulier restaurant in Drenthe

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Check Availabity

  1 Room , 1 Adult , 0 Children
  Rooms
  Adults
  Childrens