Wandelen en overnachten

Wandelen en overnachten

21 november 2017 2022-12-08 12:33

Wandelen en overnachten

Welkom bij hotel-restaurant Ruyghe Venne in Westerbork. Geniet van een heerlijke vakantie in hartje Drenthe waar u urenlang kan wandelen in de prachtige natuur die Drenthe rijk is. In ons hotel kunt u wandelen en overnachten perfect combineren!

Even weg van het drukke leven en bijtanken in het mooie Drenthe. Drenthe is een van de meest populaire fiets- en wandelprovincies van Nederland. Uren rondlopen in de mooie natuur terwijl de zon heerlijk schijnt zonder al te veel mensen tegen te komen. Puur genieten, zeker voor degene die van rust, ruimte en afwisselende natuur houdt.

Nationale parken in Drenthe
wandelen en overnachten

Drenthe beschikt over 4 prachtige nationale parken met uitgestrekte wandelpaden zoals het Dwingelderveld. Er zijn al vele wandelroutes door Drenthe gemaakt voor u. Op sommige plaatsen in Drenthe zijn ook al wandelingen te lopen via de smartphone.

De Ruyghe Venne is het wandelhotel van Drenthe, gelegen in het mooie Westerbork, midden in Drenthe. Vanuit hier kunt u elke kant op om te wandelen met talloze routes die u langs de mooiste plekjes in Drenthe brengt. Het hotel is tegenover een bos met een heideveld gelegen en dus ideaal om na een dag wandelen nog even de zon onder zien gaan voordat u heerlijk tot rust komt met een drankje op het terras of in de bar. Al met al, wandelen en overnachten is bij ons een perfecte combinatie!

Vele voorzieningen op de hotelkamers

In alle 34 kamers van het hotel is gratis wifi, verwarming, een televisie en eigen badkamer met toiletartikelen aanwezig. Alle kamers zijn rookvrij. Het hotel beschikt over 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superior kamers. U kunt kiezen uit een kamer met een Frans balkon of met eigen terras. Kom snel eens wandelen en overnachten bij ons, in hotel Ruyghe Venne.

Speciaal voor de wandelaars die wandelen en overnachten willen combineren, hebben wij een wandelarrangement samengesteld. Klik hier voor meer informatie over het arrangement en beschikbaarheid.

Restaurant bij het hotel

Restaurant Ruyghe Venne is elke dag geopend en heeft een dagelijks wisselend menu. Het restaurant is dagelijks geopend voor een culinaire lunch of diner. De keuken is geopend van 12:00 uur tot 20:30 uur. De keuken werkt graag met seizoen producten en met producten uit de regio. Reserveren is gewenst.

Via deze link vindt u aantal wandelroutes rondom Westerbork.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens