Uit eten met Pasen

Uit eten met Pasen

20 februari 2018 2022-11-28 16:51

Uit eten met Pasen

Uit eten met Pasen | Het sfeervolle restaurant Ruyghe Venne aan de rand van Westerbork, in het bos ontvangt u graag! Het restaurant is speels opgesteld en biedt de gezelligheid en intimiteit die u zoekt. De lounge en lobby met beide een open haard maken de sfeer compleet.

Maak kennis met onze keuken…

Met ons label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten die bij ons op ambachtelijke wijze worden bereid. Uit eten met Pasen wordt hierdoor een culinaire belevenis.

Wij geloven namelijk in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich. Wij koken ambachtelijk!

Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale toeleveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt.

Uit eten met Pasen!

Uit eten met Pasen

Restaurant Ruyghe Venne is het a la carte restaurant van Hotel Ruyghe Venne.

Restaurant Ruyghe Venne is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. Geniet van kwaliteit, dagverse producten en pure ingrediënten. De keuken volgt de seizoenen en werkt graag met producten uit de regio.

De keuken is geopend tot 20.30 uur. Reserveren is gewenst.

Bekijk hier onze menukaart.

Paasbrunch

uit eten met pasen Op 1e en 2e Paasdag hebben traditioneel een paasbrunch. Beide paasdagen ontvangen wij u vanaf 11.30 uur voor een feestelijke brunch. U kunt onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet in ons restaurant of een van onze andere ruimtes. Reserveer nu voordat het te laat is.

Na een feestelijk ontvangst met bubbels, wordt het buffet geopend. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod van feestelijke gerechten. Er is voor ieder wat wils, wij hebben speciaal voor de kleintjes speciale kindergerechten en kinderanimatie!

Burnch reserveren

Wilt u reserveren voor de Paasbrunch, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Check Availabity

  1 Room , 1 Adult , 0 Children
  Rooms
  Adults
  Childrens