GAMMA RACING DAY HOTEL

GAMMA RACING DAY HOTEL

28 november 2022 2022-11-28 16:32

GAMMA RACING DAY HOTEL

Bent u op zoek naar een rustige locatie om te overnachten zodat u in alle rust de mooie indrukken van dit bijzondere evenement op u kunt laten inwerken? Dan bent u bij het Gamma Racing Day Hotel de Ruyghe Venne aan het juiste adres. Net buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos. Laat u na deze interessante dag nog even culinair verwennen tijdens een diner in ons restaurant.

De Gamma Racing Day

Beleef de Gamma Racing Day in Assen op het TT circuit. Ervaar de races van verschillende motorvoertuigen waaronder formule 1 wagens en motoren op dit bijzondere evenement. Toegang tot de Gamma Racing Day is gratis met het toegangsbewijs wat te verkrijgen is in de bouwmarkten van Gamma, Yamaha & Ford dealers en hier te downloaden.

Wilt u bovenop de actie staan? Dan zijn de paddock tickets waarschijnlijk meer voor u. Kaarten voor de paddock kosten 15 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 5 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Deze tickets zijn voor het binnenterrein van het TT Circuit. Hier kunt u zien hoe de team zicht voorbereiden, handtekeningen verzamelen of geniet gewoon stilletjes van deze geweldige techniek van dichtbij.


BOEK UW HOTELKAMER VOOR DE GAMMA RACING DAY

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens