Mountainbiken in Drenthe

Mountainbiken in Drenthe

6 november 2017 2022-11-25 15:56

Mountainbiken in Drenthe

Mountainbiken in Drenthe | In Drenthe vindt u vele verschillende mountainbike routes, die verspreid door de provincie liggen. Deze routes worden ook wel “mountainbike routes” of “all terain routes” genoemd, en zijn een goede manier om de provincie Drenthe op een andere manier te leren kennen.  Drenthe biedt u volop uitdaging! De mountainbike routes Drenthe zijn gevarieerde routes, waarvan een groot gedeelte ook voor een technische uitdaging zorgt. Kortom, wilt u mountainbiken in Drenthe met overnachting, dan ontvangen wij u graag bij 4 – sterren hotel Ruyghe Venne te Westerbork om er een gezellig mountainbike weekend van de maken.

Hotel-restaurant Ruyghe Venne

Mountainbike hotel Ruyghe Venne heeft 34 kamers, op alle kamers is gratis wifi voor u beschikbaar en alle kamers zijn rookvrij. De kamers zijn onderverdeeld in 5 klasses: 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superior kamers. De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn erg sfeervol ingericht. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

MTB arrangement of MTB vakantie in Nederland?

Een weekend Mountainbiken in Drenthe combineren met gezelligheid, comfort en lekker eten. De bosrijke omgeving van het hotel biedt tal van heerlijke routes.

Zigzaggend op je mountainbike door de Drentse bossen crossen, hoe heerlijk is dat! Het mooie aan Drenthe is dat je het ene moment snelheid maakt in het bos en daarna door een open heideveld in los zand over een singletrack fietst. De Hondsrug en het Drents-Friese Wold bieden je uitdagende mountainbikeroutes. Dwars door de natuur, zonder ook maar een oversteek te hoeven maken. Singletracks, brede paden, kuilen en heuvels wisselen elkaar af. Zowel voor de beginneling als voor de gevorderde fanatiekeling geldt hetzelfde: spring op je mtb en bedwing de Drentse natuur!

Geen vignet/vergunning nodig!

In Nederland heb je voor veel routes een vignet/vergunning nodig. Door het aanschaffen van zo’n vignet draag je bij aan de veiligheid en onderhoud van de routes. Dit is nodig om de paden begaanbaar, bewegwijzerd, schoon en veilig te houden. Maar, voor alle MTB-routes in Drenthe is de aanschaf van zo’n vignet niet nodig!

Onze fietsenservice;

  • Buitenkranen voor afspoelen van uw fiets.
  • Diverse mountainbike routes in de directe omgeving
  • Geen vignet voor mountainbikers nodig
  • Afgesloten, overdekte fietsenstalling voor onze hotelgasten,
  • Ruime gratis parkeerplaatsen voor uw auto met fietsdrager,
  • Fietsverhuur mogelijkheden,
  • Lunchpakket mogelijkheden.

Mountainbike Arrangement | 3 dagen vanaf € 145,- p.p.

Boek nu een MTB Arrangement en ontdek al fietsend de magie van Drenthe.

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Mountainbiken in Drenthe

Mountainbiken in Drenthe reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens