Mountainbike arrangement

Mountainbike arrangement

19 oktober 2017 2022-11-25 15:56

Mountainbike Arrangement

Mountainbike Arrangement |In Drenthe vindt u vele verschillende mountainbike routes, die verspreid door de provincie liggen. Deze routes worden ook wel “mountainbike routes” of “all terrain routes” genoemd, en zijn een goede manier om de provincie Drenthe op een andere manier te leren kennen.  Drenthe biedt u volop uitdaging! De mountainbike routes in Drenthe zijn gevarieerde routes, waarvan een groot gedeelte ook voor een technische uitdaging zorgt. Kortom, wilt u mountainbike-en in Drenthe met overnachting, dan ontvangen wij u graag bij 4-sterren hotel Ruyghe Venne te Westerbork om er een gezellig mountainbikeweekend van de maken.

Hotel-restaurant Ruyghe Venne

Mountainbikehotel Ruyghe Venne heeft 34 kamers, op alle kamers is gratis Wi-Fi voor u beschikbaar en alle kamers zijn rookvrij. De kamers zijn onderverdeeld in 5 klasses: 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superior kamers. De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn erg sfeervol ingericht. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

MTB arrangement of MTB vakantie in Nederland?

Zigzaggend op je mountainbike door de Drentse bossen crossen, hoe heerlijk is dat! Het mooie aan Drenthe is dat je het ene moment snelheid maakt in het bos en daarna door een open heideveld in los zand over een singletrack fietst. De Hondsrug en het Drents-Friese Wold bieden je uitdagende mountainbikeroutes. Dwars door de natuur, zonder ook maar een oversteek te hoeven maken. Singletracks, brede paden, kuilen en heuvels wisselen elkaar af. Zowel voor de beginneling als voor de gevorderde fanatiekeling geldt hetzelfde: spring op je ATB en bedwing de Drentse natuur!

Onze fietsenservice;

  • Buitenkranen voor het afspoelen van uw fiets.
  • Diverse mountainbikeroutes in de directe omgeving
  • Geen vignet voor mountainbikers nodig
  • Afgesloten, overdekte fietsenstalling voor onze hotelgasten
  • Ruime gratis parkeerplaatsen voor uw auto met fietsdrager
  • Lunchpakket mogelijkheden
  • Wij verhuren geen mountainbikes
Mountainbike Arrangement | 3 dagen vanaf € 145,- p.p. 
Boek nu een MTB Arrangement en ontdek al fietsend de magie van Drenthe.

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Mountainbike Arrangement Drenthe

Reserveren

Wij willen u vragen om telefonisch te reserveren via 0593 332 888. Logies kunt u ook reserveren via de site door de beschikbaarheid te checken.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens