Fiets Service

Fiets Service

18 augustus 2016 2022-12-08 12:38

Fiets service

Als u op vakantie gaat met de fiets is het belangrijk dat op de locatie waar u overnacht een goede fiets service is. Of u nou een fiets huurt of eigen fiets mee neemt, wij zijn van mening dat het belangrijk is dat er goede faciliteiten moeten zijn voor uw fiets. Wij geven al onze hotelgasten onze fiets service die inhoudt dat u uw fiets in een afgesloten en overdekte fietsenstalling kan plaatsen. Er zijn oplaadpunten aanwezig voor uw elektrische fiets. Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen aanwezig voor uw auto met fietsendrager. En, voor als u een hele dag op pad bent met de fiets, het is mogelijk om een lunchpakket te kopen.

Huurfietsen van uitstekende kwaliteit

Heeft u geen eigen fiets mee maar wilt u toch graag fietsen? Dat is geen probleem! Wij werken samen met de lokale fietsenhandel waarvan wij fietsen bij het hotel hebben staan die wij aan u verhuren. De fietsen komen van een erkende fietsenwinkel en bieden daarom ook een goede kwaliteit.
U kunt een normale fiets huren voor €7,50 per dag. U kunt ook een elektrische fiets huren voor maar €20,- per dag.

Fiets service

Goed op pad met onze uitstekende fiets service

Weet u van tevoren al dat u een heel weekend Drenthe wilt ontdekken op de fiets? Boek dan een fietsarrangement zodat u volop tijd heeft om erop uit te trekken.

Na een dagje fietsen even nagenieten? Ontspan dan in onze bar & lounge waar u in een ongedwongen sfeer kan nagenieten van een heerlijk hapje en drankje. Zak onderuit in een van onze riante fauteuils of een comfortabele bank bij een van de open haarden. Een perfecte plek om te ontspannen met een boek of tijdschrift van de leestafel. De bar is de perfecte ontmoetingsplek waar u even heerlijk kan ontspannen. Ook kan u samen met de andere gasten het laatste nieuws kan volgen op een van de flatscreen tv’s.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens