Stedentrips Drenthe

Stedentrips Drenthe

12 mei 2016 2020-03-11 17:48

Wilt u er een lekker dagje op uit, bezoek één van de nabij gelegen steden van Hotel-Restaurant Ruyghe Venne:  Emmen, Assen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden of Groningen.

De steden zijn allen binnen maximaal 40 minuten te bereiken:

Emmen (30 km)
Assen (20 km)
Coevorden (32 km)
Groningen (50 km)
Hoogeveen (20 km)
Meppel (40 km)

 

Stedentrip Emmen

Emmen is de regio voor jong en oud en behoort tot de veiligste en groenste regio’s van Nederland. Als toerist kunt u hier volop genieten. U kunt een lekker dagje winkelen, wandelen of fietsen. Ook kunt u Wildlands Adventure Zoo bezoeken. Welkom in Emmen en maak het mee.

 
Hotel Emmen

Stedentrip Assen

Ook in Assen bent u als toerist aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld het Drents Museum met verhalen over archeologie, kunst en de geschiedenis. Of geniet van een dagje shoppen in het centrum van Assen.

 

Drents Museum Assen

Stedentrip Coevorden

In Coevorden is voldoende te doen voor jong en oud. U kunt een bezoek brengen aan het kasteel, dit kasteel is de enige die nog in Drenthe te vinden is. Ook kunt u ervoor kiezen om een dagje naar Plopsa Indoor Coevorden te gaan. Coevorden heeft een gezellig centrum met winkels en verschillende restaurants.

 

Stedentrip Groningen

Groningen barst van de energie. Er zijn veel verschillende winkels te vinden die gevestigd zijn in ouderwetse panden. Ook kunt u uitgebreid fietsen en wandelen. Ook voor een museumbezoek bent u in Groningen aan het juiste adres. Ga eropuit en laat je verassen.

 

Stedentrip Hoogeveen

In Hoogeveen kunt u zich als toerist uitstekend vermaken. De gezellige binnenstad met verschillende winkels en restaurants bieden een goede mogelijkheid om lekker een dagje uit te gaan. In Hoogeveen vindt u ook een bioscoop en een theater. Kortom, genoeg te doen.

 

Stedentrip Meppel

Een historische compacte stad, dat is Meppel, oorspronkelijk een schipperscentrum. Voor toeristen heeft Meppel erg veel te bieden. Historische panden, sfeervolle grachten, winkels en af en toe een markt.

 

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens