Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Moederdagdiner

Moederdagdiner | De Ruyghe Venne Westerbork

Ervaar onze (h)eerlijke ambachtelijke gerechten tijdens het Moederdagdiner

moederdagdiner

In het restaurant de Ruyghe Venne geloven wij in ambachtelijk koken met (h)eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden bereid zonder kunstmatige additieven, zodat ze eerlijk en bovenal heerlijk smaken. Daarom trekken wij zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soepje of saus. Wij koken ambachtelijk!

Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale boeren. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt. Uiteraard passen wij ons menu aan naar het seizoen, want elk seizoen heeft zijn charme en specifieke gerechten.

Beleef de Drentse gastvrijheid

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een fijne tijd beleeft. Onze missie is het geven van een perfecte service zodat u even helemaal kan relaxen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden. Kom bij ons uit eten of verblijf een nacht in een van onze kamers in Westerbork en ervaar de Drentse gastvrijheid. Tijdens Moederdag kun je genieten van een heerlijke brunch, high-tea of diner. Kom samen met je moeder langs en geniet van de heerlijke gerechten!

Uit eten in Westerbork tijdens moederdag

moederdagdinerZin om je moeder eens flink te verwennen tijdens moederdag? Trakteer haar op een heerlijk diner bij Restaurant Ruyghe Venne. Ons restaurant is dagelijks geopend voor een culinair diner of een heerlijke lunch. Geniet van de kwaliteit van de dagverse producten en pure ingrediënten.  De keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hier onder in.

 

Combineer moederdag met het wildlands arrangement voor een extra leuk uitje. Bekijk al onze arrangementen hier.

Reserveren

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha

  Reserveer direct

   Naam*:

   E-mail*:

   Telefoonnummer:

   Datum*:

   Tijd:

   Aantal personen:

   Opmerking/dieetwensen:

   U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

   captcha