Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Lunchen in Drenthe

Lunchen in Drenthe | Bent u opzoek naar een sfeervolle plek om in alle rust te ontspannen en tegelijkertijd te genieten van culinaire lunch? Dan bent u bij 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne op het juiste adres!

Ambachtelijke bereid in Börk

Onze koks doen er alles aan om met zo vers mogelijke streekproducten te werken. Met ons label ‘ambachtelijke bereid in Börk’ willen wij de nadruk leggen op alle mooie, gezonde en natuurlijke producten uit de streek. De verse streekproducten worden op een ambachtelijke manier bereid in onze keuken.Lunchen in drenthe

Het restaurant biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de warme uitstraling. Het terras heeft ongeveer plek voor bijna 60 zitplaatsen, hier kunt u genieten van de mooie Drentse omgeving waar de Ruyghe Venne zich in bevindt. Hotel-restaurant Ruyghe Venne is geschikt voor iedereen die heerlijk wil ontspannen en tot rust wil komen.

Culinair genieten van de Drentse gastvrijheid

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne biedt echte Drentse gastvrijheid in een typische Drents ingerichte omgeving. Door middel van onze passie, gastvrijheid en professionaliteit, onderscheiden wij ons bij alles wat wij doen. Een culinaire lunch, gastronomisch diner, vergadering of evenement, borrel in onze luxe bar of een hapje en drankje op het open terras. Wij staan voor u als onze gast, klaar om u te verwelkomen in het mooie Drenthe. Wij van de Ruyghe Venne streven ernaar om uw bezoek in Drenthe memorabel, ontspannen maar vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn. Keer op keer zullen wij er alles aan doen om dit voor u als gast te realiseren

Lunchen in Drenthe

Dankzij onze nieuwe lunchkaart kunt u genieten van een ambachtelijke lunch in het mooie Drenthe, op ons mooie terras. Nieuwsgierig naar de lunchkaart? De kaart vind u hier.  De Ruyghe Venne ligt perfect gelegen voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Het hotel-restaurant word omringd door prachtige natuur. Fiets en wandel routes zijn te verkrijgen van de receptie.

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha