Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Kerstdiner Drenthe

Kerstdiner Drenthe | Centraal in de provincie Drenthe ligt Westerbork. Hotel-Restaurant Ruyghe Venne bevindt zich net buiten dit bruisende dorp. Restaurant Ruyghe Venne is de ideale locatie om te genieten van de gezelligste periode van het jaar.

Restaurant Ruyghe Venne

Restaurant Ruyghe Venne is de perfecte plek om de Kerst te vieren met uw geliefden. Omringd door een sfeervolle omgeving van een knus en gezellig hotel, wordt u helemaal in de watten gelegd. Laat u verwennen met alle luxe die u verdiend tijdens de gezelligste dagen van het jaar. En daar hoort natuurlijk een heerlijk kerstdiner bij!

Uiteraard kunt u, zoals u van ons mag verwachten, tijdens de Kerstdagen ook genieten van een heerlijk kerstbrunch, kerstbuffet of een kerstdiner. Een tafel reserveren voor een diner, brunch of buffet is tijdens de Kerstdagen gewenst.

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Ook voor hen is er een heerlijk kindermenu samengesteld!

(H)eerlijk Kerstdiner drenthe

Kerstdiner Drenthe Door middel van ons label “ambachtelijke bereid in Börk” willen wij de nadruk leggen op het feit dat wij in onze keuken het liefst met streekproducten werken. In het Hotel-Restaurant Ruyghe Venne geloven wij erin om met eerlijke streekproducten ambachtelijk te koken. Onze gerechten worden bereidt zonder kunstmatige toevoegingen, zodat ze eerlijk en bovenal heerlijk smaken. Daarom maken wij bijvoorbeeld zelf een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus. Wij koken ambachtelijk!

Voor het online reserveren van een tafel, vult u het formulier hiernaast in. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Reserveer direct

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnummer:

Datum*:

Tijd:

Aantal personen:

Opmerking/dieetwensen:

[recaptcha]