Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Kerst hotel Drenthe

Kerst hotel Drenthe | Ertussenuit met Kerst? Kom dan deze winter naar het sfeervolste kersthotel van Drenthe. Wij leggen u tijdens de Kerstdagen culinair in de watten. Laat u, samen met vrienden en familie, verwennen tijdens een van onze kerstbrunches of kerstdiners.

Geen zin om na een gezellige dag weer in de kou naar huis te rijden? Blijf gerust slapen en boek nu een van onze kerst arrangementen waar u nog langer kan genieten van het heerlijke eten en de kerstsfeer.

Kerstdiner  Kerstbrunch Kerst High Tea

Kerstbrunch

Tijdens de feestelijke kerstbrunch wordt u verwelkomt met een glaasje bubbels waarna het buffet wordt geopend. Laat u verrassen door de overheerlijke gerechten die onze koks voor u hebben gemaakt. U kunt genieten van belegde broodjes en overheerlijke luxe broodsoorten. Verder hebben we voor u klaar staan; verschillende gerechten van luxe vleessoorten, verse vis en voor de vegetarische gast hebben we gerechten klaar staan. Van diverse soorten salades en dressings tot warme delicieuse gerechten en met bijpassende garnituren kunt u bij ons vinden. Maar niet te vergeten is het feestelijke Grande dessertbuffet waar u kunt genieten van de lekkerste toetjes. Reserveer hier

kerst hotel drenthe

Kerstdiner bij het kerst hotel in Drenthe

Zowel tijdens de Eerst als de Tweede Kerstdag, serveren wij ons kerstdiner in het kerst hotel van Drenthe. U kunt zelf een keuze maken uit onze feestelijke kerstgerechten. U bepaalt zelf hoe laat u aan tafel wilt en hoeveel gangen u wilt hebben. Wij hebben voor u een kerstmenu opgezet met culinaire gerechten waar u uit kunt kiezen tijdens deze feestelijke avonden. Reserveer hier

Kerstlichtjes wandeltocht

Na het kerstdiner hebben wij voor u een kerstlichtjes route uitgezet. Hier kunt u samen met uw familie of vrienden aan mee doen. Tijdens deze route maken we een sprookjesachtige wandeling door de bossen rondom het hotel. Dit zullen we doen met de lampionnen die wij hier voor u hebben. Natuurlijk mag u ook uw eigen lampion meenemen. De tocht begint bij het kerst hotel Drenthe, bij de vuurkorven en na afloop is er voor iedereen een glaasje warme chocolademelk of glühwein.

Check beschikbaarheid