Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Hotelkamer Drenthe

Bent u opzoek naar een hotelkamer Drenthe? Dan bent u bij het 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Geniet van het eten uit restaurant en kom tot rust in de rustige omgeving in het hotel grenzend aan het bos. De omgeving is tevens een perfecte plek om te fietsen.

Restaurant bij het hotel

Restaurant Ruyghe Venne is elke dag geopend en heeft een dagelijks wisselend menu. Het restaurant is dagelijks geopend voor een culinaire lunch of diner. De keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. De keuken werkt graag met seizoen producten en met producten uit de regio. Reserveren is gewenst.

Via deze link vindt u aantal wandelroutes rondom Westerbork.

Fietshotel Drenthe arrangement

Het fiets arrangement wat we aanbieden bestaat uit: 

  • Ontvangst met kopje koffie/thee en ambachtelijk gebakken appeltaart
  • 2x overnachting in een comfort kamer met Frans balkon
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen keuzediner
  • 1x lunchpakket
  • Kaart met fiets knooppunten in Drenthe

Fietshuur is mogelijk voor € 7,50 per dag.

Arrangementsprijs: v.a. € 117,50 p.p.

Bij verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 10,00 p.p.

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Gratis parkeren en fietsenstalling

Het Restaurant

Bij de hotelkamer Drenthe vindt u een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren. Neemt u de fiets mee? Dan kunt u deze gratis stallen in onze fietsenstalling, waar ook oplaadpunten aanwezig zijn.

Met ons label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek die wij voor u klaarmaken wanneer u komt dineren in Westerbork. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten die bij ons op ambachtelijke wijze worden bereid. Wij geloven namelijk in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten.

Hotelkamer DrentheOnze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich.

Wij koken ambachtelijk! Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale toeleveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt.

De keuken is geopend tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.

Check beschikbaarheid