Overnachting in Drenthe

Overnachting in Drenthe

25 januari 2018 2022-11-28 15:42

Overnachting in Drenthe

Overnachting in Drenthe | In de rustige omgeving van Westerbork is het 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne gevestigd.

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is een sfeervol hotel in het gezellige brinkdorp Westerbork. Doordat het hotel omringd is door de prachtige natuur kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Daarom is Drenthe ook niet voor niets dé fietsprovincie. Vanwege de honderden kilometers aan fietspaden kunt u werkelijk alle kanten op. De Ruyghe Venne is de perfecte plek om na een dagje cultuur snuiven even helemaal tot rust te komen. Geniet van een koud drankje op het terras in de zomer of zit u liever in onze moderne bar met een borrel en een hapje.

Beilen in de buurt

Overnachting in Drenthe

Beilen ligt op nog geen 7 kilometer van de Ruyghe Venne. Beilen ligt midden in Drenthe en word ook wel het hart van Drenthe genoemd. In het dorp zijn verschillende winkels gevestigd, een combinatie van landelijke ketens en gevarieerde zelfstandige middenstand. Rondom Beilen liggen verschillende natuurgebieden. Neem een kijkje op Terhorsterzand, het is een 181 ha groot stuifzand gebied met een grote recreatieplas.  Heerlijk om langs te wandelen of een frisse duik te nemen tijdens de warme zomerdagen.

Pittoreske Orvelte

Museumdorp Orvelte staat bekend om haar verrassend groene natuur, rustieke gebouwen en rijke geschiedenis. U kunt bijvoorbeeld een dorpstour door Orvelte maken, zo ontdekt u de mooiste plekjes van het pittoreske dorpje. Bezoek het wereldberoemde Apple Museum, de authentieke winkeltjes, bekijk live demonstraties van de lokale smid of van de klompenmaker en ga met de kinderen naar de Ambachten Tuin net buiten Orvelte of naar de avontuurlijke speelroute. Hotel Orvelte ligt op nog geen 5 kilometer van Orvelte zelf. Wanneer u vanaf de Ruyghe Venne naar Orvelte fiets, komt u door het mooie centrum van Westerbork en langs prachtige typische Drentse natuur.

Overnachting in Drenthe

Kortom, Drenthe heeft het allemaal! Laat alle mooie plaatsen van Drenthe rustig op u in werken en blijf slapen in een van onze comfort kamers. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een culinair 3-gangen diner in ons 4-sterren restaurant. Bekijk hier alle arrangementen die wij voor u hebben gemaakt, voor een geheel verzorgde overnachting in Drenthe.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens