Hotelkamer Westerbork

Hotelkamer Westerbork

31 juli 2018 2022-11-29 11:56

Hotelkamer Westerbork

Bent u opzoek naar een hotelkamer Westerbork? Dan bent u bij het 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Geniet van het eten uit restaurant en kom tot rust in de rustige omgeving in het hotel grenzend aan het bos. De omgeving is tevens een perfecte plek om te fietsen.

Restaurant bij het hotel

Restaurant Ruyghe Venne is elke dag geopend en heeft een dagelijks wisselend menu. Het restaurant is dagelijks geopend voor een culinaire lunch of diner. De keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. De keuken werkt graag met seizoen producten en met producten uit de regio. Reserveren is gewenst.

Via deze link vindt u aantal wandelroutes rondom Westerbork.

Fietshotel Drenthe arrangement

Het fiets arrangement wat we aanbieden bestaat uit: 

  • Ontvangst met kopje koffie/thee en Drentse kruidkoek uit eigen keuken
  • 2x overnachting in een comfort kamer met Frans balkon
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x heerlijk 3-gangen keuzediner
  • 1x lunchpakket
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis wandel- en fietsroute
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi

Fietshuur is mogelijk voor € 7,50 per dag.

Arrangementsprijs: v.a. € 129,00 p.p.

Bij verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 10,00 p.p.

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Gratis parkeren en fietsenstalling

Het Restaurant

Bij de hotelkamer in Westerbork vindt u een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren. Neemt u de fiets mee? Dan kunt u deze gratis stallen in onze fietsenstalling, waar ook oplaadpunten aanwezig zijn.

Met ons label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek die wij voor u klaarmaken wanneer u komt dineren in Westerbork. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten die bij ons op ambachtelijke wijze worden bereid. Wij geloven namelijk in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten.

Dineren in WesterborkOnze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich.

Wij koken ambachtelijk! Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale toeleveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt.

De keuken is geopend tot 20.30 uur. Reserveren is gewenst.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens